Keeeper

Keeeper heeft vrolijke potjes en opstapjes verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en Disneyfiguren. Zo maak je het voor je kindje leuker om een plasje te doen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 15 van 15

Keeeper potjes

Sommige kinderen vinden het op een potje gaan best een beetje spannend. Gelukkig heeft Keeeper daar de oplossing voor. Keeeper heeft een vrolijk potje bedacht met allerlei bekende Disneyfiguren. Hierdoor zal het plasje doen leuker worden voor je kindje. Het potje is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en Disneyfiguren als Finding Dory, Cars, Frozen en Minnie Mouse. Voor ieder kindje is er dus wel een leuk potje. En extra fijn: afbeelding op het potje kan niet vervagen of loslaten.

Keeeper opstapjes

Ontdek de handige opstapjes voor kinderen van Keeepers. De vrolijke opstapjes met afbeeldingen van Finding Dory, Cars, Frozen of Minnie Mouse maken het gemakkelijk en leuk voor je kids om het toilet te leren gebruiken of om bij de wastafel te kunnen komen voor bijvoorbeeld tandenpoetsen of handen wassen. Extra fijn zijn de anti slip rubbers. Hierdoor staat het opstapje stevig en glijd hij niet weg. 

Keeeper aanbieding

Op zoek naar de beste Keeeper aanbieding? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Keeeper producten tegen de scherpste prijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Keeeper aanbieding. Bovendien zijn Keeeper producten veelal op voorraad bij Babyplein, zo heb je de Disney potjes van Keeeper snel in huis.

Keeper kopen

Bestel jouw Keeeper producten voordelig en snel bij Plein. Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Keeeper producten zoals bijvoorbeeld de Keeeper kinderpotjes. Bovendien geniet je bij Plein altijd van een snelle levering en is bestellen bij ons altijd veilig, snel en vertrouwd. 

|