Lactacyd

Dagelijks gebruik van Lactacyd werkt preventief en voorkomt een pijnlijke vagina die geïrriteerd of droog aanvoelt. Je bestelt de producten van Lactacyd online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Lactacyd Wasemulsie Intiem
Lactacyd Wasemulsie Intiem
250 ml
(0)
Direct leverbaar
9,99
Bekijk product: Lactacyd Wasemulsie Intiem
2x Lactacyd Wasemulsie Intiem
Multipack
2x
2x Lactacyd Wasemulsie Intiem
250 ml
(0)
Direct leverbaar
19,78
Bekijk product: 2x Lactacyd Wasemulsie Intiem

Dagelijks gebruik van Lactacyd werkt preventief en voorkomt een pijnlijke vagina die geïrriteerd of droog aanvoelt. En op sommige momenten in je leven, zoals bij menstruatie, overgang of zwangerschap kan je vagina wat extra aandacht gebruiken.

Lactacyd voor dagelijks gebruik

Lactacyd heeft een gebalanceerde pH die de natuurlijke zuurheid van de intieme zone respecteert. De milde, zeepvrije formule is zo zacht dat je deze dagelijks kunt gebruiken. De formule van Lactacyd, verrijkt met biologisch melkzuur, helpt je fris, beschermd en zelfverzekerd te voelen.

Lactacyd voor specifieke momenten

Er zijn momenten waarop je vagina extra zorg kan gebruiken. Hormonale veranderingen of activiteiten als sporten of seks, kunnen het natuurlijke evenwicht van je vagina verstoren. Lactacyd heeft een breed assortiment van intieme wasemulsies ontwikkeld, afgestemd op elke fase van je leven. Van de puberteit tot de overgang, en belangrijke momenten zoals een zwangerschap of de periode na de bevalling.

5 redenen om Lactacyd te gebruiken

Lactacyd begrijpt de gevoeligheden van de vagina en het belang van het behoud van een zure pH voor je gezondheid. Zij bieden producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Waarom zou je de producten moeten gebruiken?

  1. Klinisch getest: de producten zijn gynaecologisch en klinisch getest op hun mildheid en doeltreffendheid. Het is klinisch bewezen dat Lactacyd intieme wasemulsies en tissues milde verzorging en bescherming tegen geurtjes en irritatie bieden.
  2. Zachte en milde bestanddelen: De producten van Lactacyd zijn gemaakt van milde, op melk gebaseerde ingrediënten. De milde, zeep vrije formule is zo zacht dat je het dagelijks kunt gebruiken.
  3. Gebalanceerde pH: de gebalanceerde, zure pH respecteert de natuurlijke zuurheid van je vagina.
  4. Natuurlijk melkzuur: de producten zijn verrijkt met natuurlijk melkzuur. Dat ondersteunt de groei van goede bacteriën in de vaginale flora en draagt bij aan het behouden van de natuurlijke balans van je intieme zone.
  5. Knowhow: Lactacyd wordt al meer dan 60 jaar door miljoenen vrouwen wereldwijd gebruikt. Lactacyd gelooft dat je voor je intieme hygiëne een intieme expert nodig hebt. Hun assortiment van intieme wasproducten is afgestemd op alle fasen van je leven.

Lactacyd online kopen

De producten van Lactacyd kun je gemakkelijk, voordelig en discreet online kopen bij Drogistplein! Wij bieden het totale Lactacyd assortiment.