Lactona

Een goede mondhygiëne begint bij de juiste mondverzorgingsproducten. Lactona ragers, tandenstokers en tandenborstels verwijderen plak op en tussen de tanden en kiezen en voorkomen hiermee gaatjes en andere gebitsproblemen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Lactona Intersticks Tandenstokers
keuze van plein
Lactona Intersticks Tandenstokers
100 stuks
10
34% korting
Lactona Floss Tape Blue
Lactona Floss Tape Blue
40 mtr.
1
33% korting
Lactona Floss Blue
Lactona Floss Blue
50 mtr.
0
52% korting
Lactona FlexPick 2in1 XS/S
Lactona FlexPick 2in1 XS/S
zakje van 20 stuks
0
33% korting
Lactona FlexPick 2in1 M/L
Lactona FlexPick 2in1 M/L
zakje van 20 stuks
0
33% korting
Lactona FlexPick 2in1 Travel Box
Lactona FlexPick 2in1 Travel Box
0
25% korting

Lactona

Lactona is ontstaan in 1931 toen een tandarts in de VS een tandpasta onder de naam Lactona op de markt bracht. Na nog 21 jaar wordt de eerste Lactona multi-tufted tandenborstels geproduceerd.

Sinds 1972 worden Lactona tandenborstels in Nederland verkocht en tien jaar later is de hele tandenborstel productie van Lactona vanuit de VS naar Nederland verplaatst. In de Lactona fabriek in Bergen op Zoom werden aanvankelijk alleen tandenborstels geproduceerd, maar naarmate de voorlichting en aandacht voor mondverzorging groeide, nam ook de belangstelling voor andere mondverzorgingsproducten toe.

Inmiddels ontwikkelt en produceert Lactona een compleet pakket mondverzorgingsproducten. Met de productie van ragers (interdentale reinigers) is Lactona in Nederland zelfs marktleider. Alle producten van Lactona worden in samenwerking met Tandheelkundige Universiteiten en Opleidingen Mondzorgkunde ontwikkeld en voldoen aan de ISO 9001:2000 norm.

Lactona streeft voortdurend naar vernieuwing en verbetering van haar producten. Daarom is de naam Lactona al jaren synoniem voor kwaliteit. Lactona is sinds 1996 in Nederlandse handen.

De voordelen van Lactona

  • Kwalitatieve mondverzorging sinds 1933
  • Specialist in ragers, stokers en tandenborstels
  • Ontwikkeld in samenwerking met de dentale professie
  • Nederlands fabricaat

Lactona ragers

Met een goede mondhygiëne houd je je tanden, kiezen en tandvlees gezond. Tweemaal daags twee minuten poetsen vormt hiervoor de basis. Met een tandenborstel alleen kun je de ruimte tussen je tanden en kiezen niet altijd goed schoonmaken. Voor deze ruimtes kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken zoals ragers, ook wel interdentaal- of spiraalborsteltjes genoemd. Lactona heeft speciale ragers in het assortiment die je hier bij helpen:

Lactona Easyclean ragers

Lactona Easyclean is een nylon rager met antibacteriële bescherming. Dit zorgt voor een nog effectievere werking tegen cariës en tandvleesproblemen. De rager heeft een extra lange steel zodat je maximaal kunt reinigen. De rager is te gebruiken om te reinigen tussen tanden, kiezen, kronen, bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur. 

Lactona Easygrip ragers

Lactona Easygrip rager is een nylon rager met antibacteriële bescherming. Dit geeft een nog effectievere werking tegen cariës en tandvleesproblemen. De rager bevat een handige zeshoekige grip zodat je de rager gemakkelijk kunt vasthouden. Daarbij heeft de EASYGRIP een dop zodat je de rager hygiënisch kunt opbergen na gebruik. Ook kun je de dop aan de houder vastmaken voor een extra lange grip. De rager is te gebruiken om te reinigen tussen tanden, kiezen, kronen, bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur. 

Lactona Easydent ragers

Lactona Easydent is een nylon rager met antibacteriële bescherming. Dit geeft een nog effectievere werking tegen cariës en tandvleesproblemen. Met de conische vorm kun je met één rager gemakkelijk kleine en grotere ruimte reinigen. De rager is te gebruiken om te reinigen tussen tanden, kiezen, kronen, bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur.

Lactona tandenstokers

Voor de grotere ruimten tussen je tanden en kiezen. Voor de kleinere ruimtes zijn juist tandenstokers en floss het perfecte hulpmiddel. De Lactona tandenstokers zijn dunne, driehoekige gepolijste tandenstokers van zacht berkenhout met frisse mint smaak. De tandenstokers zijn dubbelzijdig te gebruiken bij grotere ruimtes tussen je tanden en kiezen. De sticks zijn verpakt per 100 stuks in een handige meeneem verpakking.

Lactona tandenborstels

Een goede mondverzorging zorgt voor gezonde tanden, kiezen en tandvlees. De basis voor een goede mondverzorging is het tandenpoetsen. Als je je tanden goed poetst, verwijder je de plak langs de tandvleesrand. Door dit te doen voorkom je problemen als tandsteen, tandplak en ontstoken tandvlees. Je tanden goed poetsen begint met een goede tandenborstel. Lactona heeft voor elke mond een geschikte tandenborstel:

iQ+ tandenborstels

De haren van deze tandenborstels zijn uniek gepositioneerd, afgerond en gepolijst, zodat je tanden en kiezen optimaal worden gereinigd. Deze tandenborstels zijn geschikt vanaf 10 jaar.

M-serie tandenborstels

M-serie tandenborstels zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Door de brede duimgreep en extra lange steel liggen deze tandenborstels ideaal in de hand tijdens het tandenpoetsen.

Kindertandenborstels

Je kunt beginnen met tandenpoetsen, zodra het eerste tandje is doorgebroken. Lactona heeft speciale kindertandenborstels ontwikkeld voor het poetsen van het kindergebit.

Reistandenborstels

Ook als je op reis bent is een goede mondverzorging van belang. Daarom heeft Lactona een compacte reistandenborstel ontwikkeld. Tandenpoetsen, waar je ook bent.

Lactona ragers, tandenstokers en tandenborstels kopen op Plein

Lactona online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Lactona producten. Van tandenborstels tot ragers. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag al kunt genieten van de beste mondhygiëne. Bestel jouw Lactona favorieten nu online.

Vragen of advies nodig?

Heb je vragen of direct advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice via [email protected].