Love My Veggies

Love My Veggies maakt gezond eten weer leuk voor kinderen. De smaakvolle, leuke en vooral lekkere producten van Love My Veggies zitten boordevol groenten en fruit en zijn ideaal voor jouw opgroeiende kindjes.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Love My Veggies Haverknabbels
Love My Veggies Haverknabbels
35 gr
6x Love My Veggies Haverknabbels
aanbieding
6x Love My Veggies Haverknabbels
35 gr
25% korting
3x Love My Veggies Haverknabbels
3x Love My Veggies Haverknabbels
35 gr
13% korting

Love My Veggies

Love My Veggies maakt het eten van groenten en fruit voor je kindje weer leuk én lekker. Love My Veggies is opgericht door de Nederlandse zussen Kim en Kelly. Love My Veggies biedt gezonde snacks voor je kindje. De producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. Er wordt gebruik gemaakt van de best mogelijke ingrediënten die stuk voor stuk vrij zijn van onnatuurlijke toevoegingen. Zodat je jouw kindje een zo gezond mogelijke keuze kunt bieden. 

Love My Veggies producten

De producten van Love My Veggies bevatten altijd groente en fruit. Van 100% biologische oorsprong en de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast bevatten de producten geen suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Wat je ziet, is wat je krijgt. 

Love My Veggies zorgt constant voor nieuwe producten. De markt veranderd en Love My Veggies speelt hierop in met nieuwe, smaakvolle, leuke en vooral gezonde producten. Love My Veggies blijft verrassen. Met gezonde producten als fruitspread en papjes tot aan verantwoorde tussendoortjes zoals smikkelreepjes en smulstengels. Alle producten zijn vervaardigd met ingrediënten van groenten en fruit die uit de natuur komen. Een greep uit de ingredienten: biet, aardbei, banaan, mango, appel, pompoen, wortel, framboos, kokos en nog veel meer! 

Love My Veggies kopen op Plein.nl

Ontdek de natuurlijke en biologisch verantwoorde producten van Love My Veggies bij Plein. Boordevol groente en fruit en een gezonde keuze voor je kindje. Ontdek de heerlijke papjes, smikkelreepjes en fruitspreads bij Plein en bestel jouw favorieten direct online. Altijd snel in huis!