Mansonil * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Mansonil is een ontwormmiddel voor jouw hond of kat met een brede werking. Het doodt de belangrijkste wormen die bij jouw huisdier voorkomen na slechts één behandeling. Mansonil koop je voordelig bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Mansonil All Worm Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kg
Mansonil All Worm Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kg
6 Tabletten
Tijdelijk uitverkocht 24% korting
Mansonil All Worm Tasty Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kg
Mansonil All Worm Tasty Ontworming Tabletten Hond vanaf 2,5 kg
2 tabletten
Tijdelijk uitverkocht 8% korting

Het is een veel voorkomend probleem namelijk wormen bij honden en katten. Er zijn een aantal verschillende wormen, zo heb je haakwormen, lintwormen, rondwormen en zweepwormen. Het is dus uitermate belangrijk dat je regelmatig je hond of kat een ontwormkuur geeft. De producten van Mansonil doden de wormen die bij je hond of kat voorkomen na slechts één behandeling. Hierdoor blijft de gezondheid van je hond of kat optimaal. 

Mansonil kat

Katten zijn vaak buiten en zijn dan op jacht naar bijvoorbeeld muizen. De kans is dan groot dat katten wormen oplopen. Het gebeurt regelmatig dat je kat last heeft van wormen. Het is dus erg belangrijk om je kat daar tegen te beschermen. Een manier om je kat daartegen te beschermen is Mansonil. Mansonil is in een aantal verschillende variaties te koop. Zo heb je de smakelijke tabletten van Mansonil. Deze tabletten kan je zo aan je kat geven of in een vleesballetje doen. De eenmalige toediening is voldoende om je kat van zijn wormen af te helpen. Deze tabletten zijn verkrijgbaar in een pak van twee of vier tabletten. Voor grote katten is er een andere variant.

Naast de tabletten heeft Mansonil ook een pasta. De pasta kan je rechtstreek in de bek geven of gemengd in het voer. De spuit is voorzien van maatstreepjes per kg lichaamsgewicht. Het is dus gemakkelijk om de spuit af te stemmen op het gewicht van je favoriete huisdier. De pasta is voor katten maar ook voor honden. Dit is dus de beste optie als je een hond en een kat thuis hebt. 

Mansonil hond

Honden zijn erg nieuwsgierige beesten en ze zullen dus veel in bosjes en struiken zitten. De kans is dan groter om wormen op te lopen. Het is dus erg belangrijk om je hond regelmatig een ontwormkuur te geven van Mansonil. Dit kan in de vorm van een smakelijke tablet. Deze tabletten zien honden als iets lekkers en zullen het dan ook zonder enige twijfel op eten. Een eenmalige toediening is voldoende per behandeling. De Mansonil tabletten voor honden zijn verkrijgbaar in een pak van twee tabletten en van zes tabletten. Voor grote honden is er een andere variant.

Naast de tabletten heeft Mansonil ook voor honden een pasta. Dit is dezelfde pasta die je kunt gebruiken voor je kat. De pasta is dus de beste keuze voor baasjes met een hond en een kat. Zo kan je je huisdieren zo snel mogelijk wormvrij maken.

Mansonil online kopen

Mansonil ontwormingsmiddel koop je gemakkelijk en voordelig online op Plein.nl. De Mansonil ontwormingsmiddelen zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Mansonil? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of op telefoonnummer 088 8000 200. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs