Max Factor

Max Factor, een legendarisch merk dat al decennialang een van de bekendste make up merken van de wereld is.
Lees meer

Resultaten 201 t/m 203 van 203

Max Factor Colour Elixir Lipstick 075 Ruby Tuesday
1+1 gratis
Max Factor Colour Elixir Lipstick 075 Ruby Tuesday
Morgen in huis
Max Factor Colour Elixir Lipstick 020 Burnt Caramel
1+1 gratis
Max Factor Colour Elixir Lipstick 020 Burnt Caramel
Morgen in huis
Max Factor Colour Elixir Lipstick 005 Simply Nude
1+1 gratis
Max Factor Colour Elixir Lipstick 005 Simply Nude
Morgen in huis

Max Factor

Max Factor, een legendarisch merk dat al decennialang een van de bekendste make up merken van de wereld is. Het bedrijf is ooit opgericht door Max factor in 1909 en specialiseerde zich in het leveren van make up voor de vroege filmindustrie. Max Factor begrijpt als geen ander dat ware schoonheid tijdloos is, en daarom biedt het een uitgebreide lijn van cosmetica die vrouwen helpt hun unieke schoonheid te benadrukken. Met een rijke geschiedenis van expertise en innovatie, heeft Max Factor zich altijd gericht op het creëren van producten van de hoogste kwaliteit.

Max Factor make-up

Max Factor Makeup is meer dan alleen make-up; het is jouw gereedschap voor zelfexpressie en zelfvertrouwen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele dagelijkse look of een dramatische avondmake-up, Max Factor heeft het perfecte product voor elke gelegenheid. Het merk begrijpt dat schoonheid voor iedereen anders is en heeft een breed scala aan producten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Het assortiment bestaat onder meer uit de Max Factor Foundation (Facefinity), die zorgt voor een flawless finish die de hele dag blijft zitten. Daarnaast vind je bij Max Factor een variatie aan mascara's, zoals: de Max Factor Masterpiece Mascara en de False Lash Effect mascara. Max factor heeft ook lip producten zoals de Lipfinity longlasting lippensift en nog veel meer make-up producten.

Max Factor kopen bij Plein

Bij Plein vind je de beste make-up producten van Max Factor. Van foundations, mascara's, lippenstiften en wat je maar nodig hebt voor de perfecte make-up look. Ontdek nu jouw favorieten van Max Factor en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.