Medela

Medela kolf, flesjes, speentjes en tepelhoedjes kopen doe je gemakkelijk, snel en veilig op Plein.nl. Bestel jouw favoriete Medela producten en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt thuisbezorgd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Medela Purelan Lanolinezalf
Medela Purelan Lanolinezalf
7 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
8,16
Bekijk product: Medela Purelan Lanolinezalf
Medela Purelan Lanolinezalf
Medela Purelan Lanolinezalf
37 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
13,82
Bekijk product: Medela Purelan Lanolinezalf

Medela

In meer dan 50 jaar heeft Medela zich ontwikkeld van een klein familiebedrijf in Zwitserland tot een wereldwijde producent van de technologisch meest geavanceerde borstkolven en medische vacuümoplossingen. Medela wil de gezondheid van moeder en baby bevorderen via de vele voordelen van moedermelk. Zij zijn specialist op het gebied van borstvoeding en bieden je vele ondersteunende producten en nuttige informatie over borstvoeding. 

Medela heeft een groot assortiment aan producten die gerelateerd zijn aan borstvoeding. Hieronder staan enkele producten die verder worden toegelicht. 

Medela kolf

Met de afkolfsets van Medela kolf je op een prettige en makkelijke manier melk. Op Plein.nl vind je de Medela Symphony borstkolf in zowel een enkele als dubbele uitvoering. De borstkolf is eenvoudig in gebruik en kan gebruikt worden in combinatie met de Easy Expression Bustier. Met de bustier heb je tijdens het kolven je handen vrij. De bustier is bovendien elastisch, zeer comfortabel om te dragen en verkrijgbaar in vier maten. 

Medela flesjes

De flesjes van Medela hebben een innovatief voedingssysteem en zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s die borstvoeding krijgen. Het grote voordeel van Medela flesjes is dat ze geen negatieve invloed hebben op de borstvoeding en baby’s laten drinken zoals ze gewend zijn aan de borst. Hierdoor kan je gemakkelijk switchen tussen borstvoeding en afgekolfde melk geven via een flesje. 

Voordelen Medela flesjes:

  • Veilig: zonder Bisphenol A (BPA).
  • Flexibel: ideaal om moedermelk af te kolven, te bewaren, in te vriezen en om te voeden.
  • Efficiënt: er gaat geen druppel kostbare moedermelk verloren.
  • Gemakkelijk te reinigen: vaatwasser- en magnetronveilig.

Medela speen

Op de flessen van Weleda zit een speen die je kan loskoppelen. Mocht de speen versleten zijn, dan kan je deze gemakkelijk losmaken en er een nieuwe opzetten. De speentjes van Medela zijn zo ontworpen dat ze blijven aansluiten op de behoeften van je groeiende baby. Dankzij het unieke ventilatiesysteem voorkomt de Medela speen dat je baby tijdens het voeden lucht hapt. En heel belangrijk: er gaat geen moedermelk verloren als je gebruik maakt van de flesjes en spenen van Medela. De spenen worden per twee geleverd.

Medela tepelhoedje

Tijdens de borstvoeding kan je last krijgen van pijnlijke, kapotte, vlakke of teruggetrokken tepels. Hierdoor zal het geven van borstvoeding moeilijk verlopen. Medela tepelhoedjes bieden de oplossing. De tepelhoedjes maken borstvoeding geven gemakkelijker en beschermen tegen tepelkloven. De speciale Contact tepelhoedjes zijn het ideale hulpmiddel voor mama’s met ingetrokken, platte of pijnlijke tepels of met een te sterke toeschietreflex. 

Medela Purelan

Medela Purelan is een crème voor gevoelige tepels of droge huid. De crème bestaat uit 100% ultra zuivere natuurlijke lanoline waardoor deze crème geheel veilig is voor de tepels en borstvoeding. Daarnaast ondersteunt de crème de opbouw van natuurlijke huidvetten, die door frequent voeden en kolven worden aangetast. 

Medela kopen

Medela kolf, flesjes, speentjes en tepelhoedjes kopen? Dat doe je gemakkelijk, snel en veilig op Plein.nl, jouw babywinkel online. Bestel jouw favoriete Medela producten en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt thuisbezorgd. Zo makkelijk, zo fijn.