Medisana

Het bloedsuiker-zelftestsysteem MediTouch van Medisana is een gemakkelijk en snelle manier om je bloedsuikerwaarde te meten. De op elkaar geteste componenten van het bloedsuiker-zelftestsysteem garanderen de juiste kwaliteit.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Medisana Meditouch Lancetten
Medisana Meditouch Lancetten
100 stuks
(0)
Morgen in huis
12% korting
10,17 (adviesprijs) 8,91
Bekijk product: Medisana Meditouch Lancetten

Medisana

Medisana is al voor meer dan 30 jaar één van de toonaangevende gezondheidsspecialisten in Nederland. Medisana specialiseert zich in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van producten die helpen bij het zelf onafhankelijk meten van de gezondheidstoestand. De producten van Medisana helpen bij het meten op een professionele manier zonder risico's. "Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid." Dat is het motto van Medisana. 

Medisana Meditouch Lancetten

Het bloedsuiker-zelftestsysteem MediTouch van Medisana meet gemakkelijk en snel je eigen bloedsuikerwaarde. Het systeem heeft de volgende componenten: de bloedsuikermeter, de prikhulp, de lancetten, de teststrips en de controlevloeistof. De componenten zijn speciaal op elkaar afgestemd en zijn getest op kwaliteit, zodat nauwkeurige testresultaten gegarandeerd zijn. 

Medisana kopen op Plein

Het bloedsuiker-zelftestsysteem MediTouch van Medisana koop je op Plein. Met het zelfsysteem van Medisana meet je gemakkelijk zelf zonder risico's je eigen bloedsuikerwaarde op professionele wijze. Bekijk Medisana op Plein. Altijd snel in huis!