Method * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Method maakt schoonmaken sexy! Dankzij de kleurrijke flacons en heerlijke geuren van Method schoonmaakmiddel, afwasmiddel en handzeep wordt schoonmaken een waar feestje. Ecologisch en met 100% natuurlijke ingrediënten.
Lees meer

Method schoonmaak

Method staat voor look good, do better. Method is een trendy merk waarbij duurzaamheid en groen doen hoog in het vaandel staan. De hippe flacons zijn gemaakt van 100% gerecycled (PCR) plastic met non-toxische en afbreekbare ingrediënten. De producten worden niet getest op dieren en zijn bovendien een lust voor het oog. Onmisbaar in het schoonmaakkastje, in de badkamer en keuken.

Sexy & Sustainable schoonmaken

Method is sustainable, sexy en maakt schoonmaken (bijna) leuk! De Method flacons zijn prachtig van kleur, de levendige geuren brengen je in extase en het feit dat het schoonmaakmiddel groen en duurzaam is, maakt Method onweerstaanbaar.

Hoe is Method ontstaan?

Het merk Method is ontstaan in 2000 door de twee vrienden Adam Lowry en Eric Ryan in Amerika. Zij vroegen zich af waarom schoonmaakmiddelen allemaal zo chemisch moeten zijn. Bovendien zijn de verpakkingen saai en alles behalve aantrekkelijk. Tijd om hier verandering in te brengen!

Ze begonnen in 2001 met de productie van een schoonmaakspray. Een jaar later werd de hulp van een ontwerper ingeschakeld om de flacons te ontwerpen. Nog geen jaar later lagen de schoonmaakmiddelen in de Amerikaanse supermarkten. In 2008 start Method met de productie van 100% gerecycled plastic flessen en nog eens vier jaar later bundelen Method en Ecover hun krachten en zo ontstond het grootste bedrijf met milieuvriendelijke producten ter wereld.

Method schoonmaakmiddelen

Schoonmaken in stijl! De producten van Method zijn ecologisch en bevatten geen chemische ingrediënten. Bovendien maakt het schoonmaakmiddel van Method ontzettend goed schoon en is het zuinig in gebruik. De frisse en onweerstaanbare geuren laten je huis heerlijk ruiken en de flacons zijn té leuk om te laten staan. De Method schoonmaakmiddelen maskeren het vuil niet en bevatten geen chemische troep. De krachtige formules verwijderen op een natuurlijke manier al het vuil en zorgen voor een schoon en hygiënisch resultaat.

De voordelen van Method:

  • Gemaakt van 100% gerecycled plastic
  • Ecologisch en geen chemische ingrediënten
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geen giftige dampen
  • Veilig voor kinderen, volwassenen en huisdieren

Goed om te weten

De producten van Method zijn veilig in gebruik. De ingrediënten zijn 100% veilig voor zowel mens als dier. Daarnaast probeert Method met hun producten een kleine bijdrage te leveren aan het groener maken van de wereld. Ze gebruiken daarom duurzame en veilige materialen en alle flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Method handzeep

Naast schoonmaakproducten verkoopt Method handzeep om je handen op een natuurlijke manier schoon te maken. Ideaal voor op het aanrecht, in het toilet of in de badkamer. De handzeep is zuinig in gebruik, ruikt heerlijk fris en verzorgt je handen. Bovendien is de handzeep een lust voor het oog, lief voor onze planeet, vrij van parabenen en niet op dieren getest. Verkrijgbaar in meerdere onweerstaanbare geuren.

Method schoonmaak en handzeep kopen op Plein

Op Plein vind je de fijne schoonmaakmiddelen en handzeep van Method. Ontdek nu jouw favorieten en bestel jouw Method producten eenvoudig en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs