toon categorieën & filters

Nailner

Het is belangrijk om kalknagels goed te verzorgen.Nailner heeft gelukkig de beste producten om kalknagels effectief te behandelen en te voorkomen. Ontdek en bestel de producten van Nailner online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Nailner Active Cover Nude
Nailner Active Cover Nude
30 ml + 8 ml
(0)
29,99
Bekijk product: Nailner Active Cover Nude
Nailner Active Red
Nailner Active Red
30 ml + 8 ml
(0)
19% korting
29,95 (adviesprijs) 24,20
Bekijk product: Nailner Active Red

Nailner. Effectief tegen kalknagels

Een kalknagel kan optreden aan teen en vingernagels. Het is belangrijk om kalknagels goed te verzorgen. Als dit niet gebeurd kan er namelijk een schimmelinfectie ontstaan. Hierdoor kan de gehele nagelplaat aangetast worden. De kans op kalknagels wordt steeds groter naarmate we ouder worden.

Kalknagels kunnen herkend worden aan de vlekjes op de nagel en als de nagel dikker wordt. Schimmelinfecties kunnen je nagel ernstig beschadigen, waardoor het handig is om kalknagels vroeg te ontdekken en behandelen.

Nailner heeft gelukkig de beste producten om kalknagels effectief te behandelen en te voorkomen. De handige pennen dringen diep door in de nagel, waardoor schimmelinfecties al vroegtijdig tegengegaan worden. De verbeteringen zijn al in enkele weken zichtbaar. Voorkom infecties en behandel je voeten met Nailner. Dé specialist in het behandelen van kalknagels.

Nailner online kopen

Nailner is bewezen effectief tegen kalknagels. Wil je dus eenvoudig en snel van je kalknagels af? Bestel dan de producten van Nailner online bij Drogistplein. De producten zijn voordelig te verkrijgen en snel thuisbezorgd.