Nailner * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Het is belangrijk om kalknagels goed te verzorgen.Nailner heeft gelukkig de beste producten om kalknagels effectief te behandelen en te voorkomen. Ontdek en bestel de producten van Nailner online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Nailner Kalknagelkwastje 2 in 1
Nailner Kalknagelkwastje 2 in 1
10 ml
Maandag in huis 22% korting
Nailner Active Cover Nude
Nailner Active Cover Nude
30 ml + 8 ml
Maandag in huis 22% korting
Nailner Active Red
Nailner Active Red
30 ml + 8 ml
Maandag in huis 16% korting
Nailner Kalknagelkwastje
Nailner Kalknagelkwastje
10 ml
25% korting
Nailner Kalknagelkwastje
Nailner Kalknagelkwastje
5 ml
17% korting

Nailner. Effectief tegen kalknagels

Een kalknagel kan optreden aan teen en vingernagels. Het is belangrijk om kalknagels goed te verzorgen. Als dit niet gebeurd kan er namelijk een schimmelinfectie ontstaan. Hierdoor kan de gehele nagelplaat aangetast worden. De kans op kalknagels wordt steeds groter naarmate we ouder worden.

Kalknagels kunnen herkend worden aan de vlekjes op de nagel en als de nagel dikker wordt. Schimmelinfecties kunnen je nagel ernstig beschadigen, waardoor het handig is om kalknagels vroeg te ontdekken en behandelen.

Nailner heeft gelukkig de beste producten om kalknagels effectief te behandelen en te voorkomen. De handige pennen dringen diep door in de nagel, waardoor schimmelinfecties al vroegtijdig tegengegaan worden. De verbeteringen zijn al in enkele weken zichtbaar. Voorkom infecties en behandel je voeten met Nailner. Dé specialist in het behandelen van kalknagels.

Nailner online kopen

Nailner is bewezen effectief tegen kalknagels. Wil je dus eenvoudig en snel van je kalknagels af? Bestel dan de producten van Nailner online bij Drogistplein. De producten zijn voordelig te verkrijgen en snel thuisbezorgd.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs