Natalis

Natalis biedt alles voor tijdens je zwangerschap en na de bevalling. Van het complete kraampakket tot kraamverband en hygiënische handgel. Voor een onbezorgde zwangerschap en een fijne kraamperiode.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Natalis Gaaskompres Steriel 8,5 cm x 5 cm
Natalis Gaaskompres Steriel 8,5 cm x 5 cm
16 stuks
(1)
Morgen in huis
8% korting
2,17 (adviesprijs) 1,99
Bekijk product: Natalis Gaaskompres Steriel 8,5 cm x 5 cm
Natalis Verbandwatten
Natalis Verbandwatten
50 gram
(0)
Morgen in huis
1,80
Bekijk product: Natalis Verbandwatten

Natalis

Natalis is een familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door Hans Weerwag. In 2016 heeft Hans’ zoon Pascal de leiding over het bedrijf overgenomen. Natalis is gevestigd in Almere.

Natalis voor tijdens de zwangerschap en na de bevalling

Natalis ontwikkelt concepten binnen de zorg, met name op het gebied van zwangerschap en bevalling. Sinds 1992 levert Natalis - veelal in dienst van zorgverzekeraars - op maat samengestelde kraampakketten aan zwangere vrouwen. Sindsdien hebben miljoenen Nederlandse vrouwen Natalis-producten gebruikt tijdens de zwangerschap en tijdens en na hun bevalling. Natalis is daarmee een vertrouwde naam geworden binnen veel gezinnen.

Natalis kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Natalis. Van het kraampakket, kraamverband en handgel tot Natalis babyverzorging. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.