Naty * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De uitgebreide collectie van Eco by Naty biedt alles voor de dagelijkse verzorging van je kleintje. De uitgebreide collectie van Naty is ecologisch verantwoord en bestaat voor een groot deel uit volledig afbreekbaar materiaal.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Naty Luierbroekjes Maat 5 (12-18 kg)
Naty Luierbroekjes Maat 5 (12-18 kg)
20 stuks
1
Morgen in huis
Naty Luiers Maat 4 Maxi Plus (9-20 kg) Economy
Naty Luiers Maat 4 Maxi Plus (9-20 kg) Economy
42 stuks
Morgen in huis
Naty Luiers Maat 4 Maxi (7-18 kg) Economy
Naty Luiers Maat 4 Maxi (7-18 kg) Economy
44 stuks
Morgen in huis
Naty Luiers Maat 5 Junior (11-25 kg) Economy
Naty Luiers Maat 5 Junior (11-25 kg) Economy
40 stuks
Morgen in huis

Naty

Eco by Naty biedt jouw kindje de beste bescherming en verzorging die hij of zij dagelijks nodig heeft. De uitgebreide collectie van Naty is ecologisch verantwoord en bestaat voor een groot deel uit volledig afbreekbaar materiaal. Met Eco by Naty hoef je je geen zorgen te maken over het milieu bij het gebruik van haar wegwerpproducten zoals luiers en billendoekjes.

Naty Luiers

De luiers van Naty zijn er voor iedere levensfase van jouw lieve kindje. Zo zijn er luiers voor je net geboren kindje, maat 1 Newborn (2-5 kg), maar ook luiers tot Maat 6 Junior 16+ kg). Natuurlijk zijn alle luiers van Eco by Naty gemaakt op basis van duurzame materialen. Alle Eco by Naty luiers zijn daarnaast gemaakt zonder chloor, parfum en zijn volledig GMO-Vrij van Maiszetmeel.

Naty Billendoekjes

Naty heeft naast luiers ook verschillende soorten babydoekjes zie zijdezacht aanvoelen. Zo zijn er babydoekjes die je zonder zorgen bij het toilet kan doorspoelen. Ook zijn er ongeparfumeerde doekjes indien jouw kindje hier slecht tegen kan. De babydoekjes van Naty zijn gemaakt van natuurlijk en hernieuwbaar materiaal met 98,5% zuiver water.

De ongeparfumeerde babydoekjes bevatten zoals de naam al zegt geen parfum om zo alleen een reinigende werking te houden. De ongeparfumeerde babydoekjes van Naty zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babybilletjes. De doekjes bestaan uit 100% natuurlijke materialen. De ongeparfumeerde babydoekjes zijn verkrijgbaar in één pak van 56 doekjes of een 3-pack van 168 doekjes.

Naty Babyverzorging

Eco by Naty heeft speciale verzorgingsproducten voor jouw baby. De baby shampoo van Naty is mild en zacht voor de babyhuid. De ultra-milde biologische shampoo is gemaakt van volledig plantaardige, pH-neutrale, gecertificeerde ecologische ingrediënten. Naast shampoo heeft Eco by Naty ook lotion, badschuim en rash cream. De biologische rash cream is speciaal ontwikkeld als helende werking op een geïrriteerde huid. Naast helen kalmeert en vermindert het ook roodheid die vaak wordt veroorzaakt door ingesloten vocht.

Naty kopen op Plein

Het volledige assortiment van Eco by Naty is biologisch en gemaakt van natuurlijk duurzame ingrediënten. Eco by Naty heeft alles dat je nodig hebt voor iedere levensfase van jouw lieve kindje. Eco by Naty koop je op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs