Niegeloh * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Mooie en verzorgde nagels en wenkbrauwen gegarandeerd dankzij de nagelknippers, pincet en nagelvijl van het merk Niegeloh. Van de allerhoogste kwaliteit must-have producten voor in de toilettas van elke man en vrouw.
Lees meer

Niegeloh

Staalwaren heb je in vele kwaliteiten:

  • De minst kwaliteit zijn de artikelen, welke veelal in China worden geproduceerd.
  • De betere en veelal goede kwaliteit wordt geproduceerd in Pakistan.
  • De allerbeste kwaliteit komt uit Solingen, Duitsland.

Solingen kwaliteit geeft de consument de garantie een staalwaren artikel te kopen dat garant staat voor een goede tot zeer goede kwaliteit. Echter er zijn wel verschillen.

Er zijn leveranciers die aangeven Solingen kwaliteit staalwaren te hebben. Echter dit predicaat melden zij omdat de staalwaren in elkaar gezet wordt in Solingen. Zij betrekken het staal van buiten Solingen en / of produceren zelfs buiten Solingen. Wel worden de artikelen in Solingen in elkaar gezet en verpakt. (denk aan schaartjes.

De kwalitatieve staalwaren van Niegeloh:

  • Heeft gegarandeerd de hoogste kwaliteit uit Solingen met een levenslange garantie op fabricage fouten.
  • Worden volledig gefabriceerd in Solingen en grotendeels handmatig bewerkt. Onder andere het slijpen, polijsten en schroeven wordt grotendeels d.m.v. handwerk gedaan. Elk product wordt gecontroleerd voor het verpakt wordt.

Hierdoor heeft en garandeert Niegeloh de absolute Topkwaliteit van haar staalwaren. Deze artikelen hebben door hun kwaliteit van staal en intensieve, veelal handmatige bewerking, een hogere prijs dan het gemiddelde staalwaren.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs