Odorex * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Odorex brengt al sinds het jaar 1934 deodorant op de markt. Door deze jarenlange ervaring weten ze in elke situatie welke bescherming jij nodig hebt om je vertrouwd en fris te voelen! De deodoranten van Odorex bestel je online op Plein.nl.
Lees meer

Odorex

Odorex biedt 100% bescherming tegen nare transpiratieluchtjes en zorgt voor een droog en fris gevoel, de hele dag door. Odorex heeft diverse deodoranten in het assortiment voor dagelijks gebruik en voor toepassing op specifieke momenten. Zodat jij je altijd en overal fris voelt. Of je heel veel of weinig transpireert en of je een gevoelige huid hebt of juist niet: Odorex heeft voor jou en voor iedere situatie de perfecte deo. Odorex deo is verkrijgbaar als spray en roller en het assortiment bestaat uit drie lijnen: Odorex Regular, Odorex Extra Dry en Odorex Ultra protect.

Odorex Regular

Odorex Regular is een breed, uniek en compleet assortiment rollers en spray’s voor 100% bescherming tegen transpiratie en nare luchtjes, de hele dag door. Onlangs is de Odorex Regular lijn vernieuwd met een nieuwe vormgeving en een verbeterde formulering. De Odorex Regular lijn bestaat uit zes varianten:

  • Odorex Sensitive Care: milde en verzorgende deodorant speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid met een zachte en verzorgende geur. Bevat katoenolie en Bisabolol dat irritaties van de huid tegengaat. Verkrijgbaar als spray en roller.
  • Odorex Active Care: een frisse en opwekkende deo met een huidverzorgende werking dankzij de toegevoegde vitamine E en aloë vera dat de huid verzacht en irritaties tegen gaat.
  • Odorex Invisible Care: deodorant met 48 uurs anti-transpirant werking en bescherming tegen witte strepen. Verkrijgbaar als roller en spray.
  • Odorex Natural Fresh: fris en natuurlijk. Biedt 48 uur lang bescherming tegen transpiratie en nare geuren. Mild voor de huid en verkrijgbaar als roller en spray.
  • Odorex Marine Fresh: een coole en verfrissende deodorant met een lichte geur. Effectief tegen transpiratie en mild voor de huid.
  • Odorex Satin Care: vrouwelijk en zacht voor de huid. Deze verzorgende deodorant vertraagt de haargroei zodat je langer kunt genieten van gladde oksels. De geur is fris en vrouwelijk en de deo biedt 100% bescherming tegen transpiratie en nare geurtjes.

Odorex Extra Dry

De Extra Dry lijn van Odorex biedt je een uniek assortiment deppers, lotions en crèmes voor dagelijks en meerdaags gebruik en voor toepassing op specifieke momenten. Er zijn vier varianten verkrijgbaar, namelijk:

  • Extra Dry Spray: de spray onderdrukt (op een verantwoorde wijze) overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Breng de spray 's avonds voordat je naar bed gaat onder je oksel aan. Dit hoef je maar 2 tot 3 keer per week te doen. Het is niet nodig om hiernaast nog een deodorant te gebruiken, maar dit kan natuurlijk wel als je dat fijn vindt.
  • Extra Dry Crème: onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt nare geurtjes. De crème variant is bedoeld voor dagelijks gebruik en deze breng je 's ochtends aan op de oksel. De verbeterde crème formule heeft een verzorgende werking en is mild voor de huid.
  • Extra Dry Lotion: Net als de andere varianten onderdrukt de lotion ook overmatige transpiratie op een verantwoorde manier en voorkomt hij transpiratiegeur. De lotion formule is effectief en mild voor je huid. De lotion breng je 's avonds voor het slapen gaan aan met een watje. Dit hoef je maar 2 tot 3 keer per week te herhalen.
  • Extra Dry Depper: onderdrukt transpiratie en voorkomt nare geurtjes. Mild voor de huid en volledig alcohol- en parfumvrij. Net als de spray en lotion, breng je de depper 's avonds aan voordat je naar bed gaat. Je hoeft de depper maar 2-3 keer per week te gebruiken.

Odorex Ultra Protect

Last van overmatig transpireren? Odorex Ultra Protect voorkomt overmatig transpiratievocht en nare geuren gedurende de dag, tot wel 48 uur lang. De lijn bestaat uit Ultra Protect Cleargel dat speciaal is ontwikkeld tegen witte strepen en Ultra Protect Crème. Beiden geven die extra zekerheid wanneer je dat het hardst nodig hebt.

Odorex aanbieding

Op zoek naar de producten van Odorex? Op Plein.nl vind je drogisterij aanbiedingen. Zo hebben we regelmatig mooie acties op Odorex. Ontdek nu onze meest actuele aanbiedingen en bestel jouw favoriete deodorant direct online. Meer weten over de werking van Odorex? Ons gediplomeerd drogist helpt je graag verder op telefoonnummer 088- 8000 200.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs