Let op: Door drukte is de klantenservice minder goed bereikbaar en duurt het langer voordat je bestelling verzonden is, we houden je per e-mail op de hoogte

Otrivin

Otrivin helpt bij allergieën, bijholteontsteking en bij het vrij maken van je neusverkoudheid wanneer je last hebt van een verstopte neus. Het complete Otrivin assortiment is eenvoudig te verkrijgen op Plein.nl.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus Neusspray
Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus Neusspray
20 ml
(3)
Tijdelijk uitverkocht
8% korting
6,99 (adviesprijs) 6,45
Bekijk product: Otrivin Zoutoplossing Plus Eucalyptus Neusspray

Otrivin

Wanneer je veel last hebt van een verstopte neus is Otrivin de oplossing. Otrivin zorgt er met haar producten voor dat je neus weer vrij is en dat je er goed kunt ademen. Daarnaast biedt Otrivin verlichting bij verkoudheid, allergieën en bijholteontsteking.

Symptomen van een verkoudheid

Een verkoudheid loop je op door het virus in te ademen of doordat je contact hebt met besmette dingen (zoals pennen, toetsenborden of telefoons) en vervolgens je mond of neus aanraakt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Was daarom regelmatig je handen. Het vermijden van drukke plekken waar veel bacillen zijn, is ook zinvol.

Wanneer je verkouden bent, wil je er alles aan doen om er snel vanaf te komen. Gelukkig helpen de producten van Otrivin om je verstopte neus te openen, zodat je snel weer vrij kunt ademen.

Otrivin neussprays en andere producten

Het assortiment van Otrivin bestaat uit diverse producten die helpen bij het openen van een verstopte neus, een loopneus verminderen en de neusholten bevochtigen. Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Otrivin:

Otrivin kopen op Plein.nl

Otrivin is de specialist in het zorgen voor vrij ademen door de neus. Het complete Otrivin assortiment is eenvoudig te verkrijgen op Plein.nl. Altijd snel in huis zodat je weer snel vrij kunt ademen.