Page

Page toiletpapier is zacht en sterk en zorgt voor een optimale hygiëne. Niet voor niets is Page één van de grootste merken op het gebied van toiletpapier. Het assortiment bestaat uit toiletpapier en vochtig toiletpapier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

6x Page Toiletpapier Eco 2-laags
Multipack
6x
6x Page Toiletpapier Eco 2-laags
4 stuks
(0)
Direct leverbaar
36% korting
29,70 (adviesprijs) 18,87
Bekijk product: 6x Page Toiletpapier Eco 2-laags
Page Toiletpapier Eco 2-laags
2+1 gratis
Page Toiletpapier Eco 2-laags
4 stuks
(0)
Direct leverbaar
4,95
Bekijk product: Page Toiletpapier Eco 2-laags

Page

Page werd opgericht in 1872 en heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste fabrikanten op het gebied van toiletpapier. Page biedt toiletpapier en vochtig toiletpapier voor een optimale hygiëne. Voel je schoon met Page is dan ook het motto van het toiletpapiermerk.
Page toiletpapier is herkenbaar aan de Page Puppy die op het toiletpapier is afgebeeld. Ook in de reclames is de Page puppy volop te zien.

Page heeft het FSC keurmerk. Dit geeft je de zekerheid dat de grondstof voor dit toiletpapier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen met aandacht voor mens, dier en milieu.

Page Toiletpapier

Page heeft een groot assortiment aan toiletpapier in allerlei verschillende varianten. Zo heb je droog toiletpapier en vochtig toiletpapier, en hierin zitten weer allerlei varianten. Hieronder staan een aantal varianten verder uitgelicht.

Page Original

Page Original toiletpapier is natuurlijk zacht en sterk. Het is de meest gebruikte toiletrol van Nederland en zacht voor de billen. Het papier dat Page gebruikt komt van verantwoorde afkomst. Daarnaast heeft het zachte en sterke papier ook nog een leuke puppy print. Page Original toiletpapier zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar, zo heb je een variant van 8 stuks en van 30 stuks.

Page Kussenzacht

Page heeft aan iedereen gedacht, dus ook aan de mensen die echt willen genieten van zacht toiletpapier. Voor deze mensen heeft Page een oplossing, namelijk Page Kussenzacht. Dit zijdezachte papier zorgt ervoor dat je zonder enkele tegenzin naar het toilet gaat. De drie zachte laagjes van Page Kussenzacht toiletpapier geven een prettig gevoel. Page heeft bijzonder sterk papier dat niet gemakkelijk kapot scheurt. Page Kussenzacht koop je verpakkingen van 6 of 20 stuks.

Page Aloë Vera

Page toiletpapier met Aloë Vera is verbeterd. Het toiletpapier heeft een extra laagje gekregen met als resultaat: zachter, dikker en sterker. Bovendien heeft het toiletpapier een mooie bedrukking gekregen voor een kwalitatieve look.

Page Vochtig Toiletpapier

Naast het droge toiletpapier heeft Page ook vochtig toiletpapier. Veel mensen gebruiken eerst regulier toiletpapier en vervolgens vochtig toiletpapier voor een extra fris en hygiënisch gevoel. Het Page vochtig toiletpapier is verkrijgbaar in de varianten Fresh, Sensitive en Aloë Vera. Extra fijn (en hygiënisch): na gebruik kan je het vochtig toiletpapier gewoon wegspoelen.

Page kopen op Plein

Op zoek naar een Page toiletpapier aanbieding? Op Plein vind je een groot assortiment aan Page producten tegen  scherpe prijs. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Page aanbieding. Ontdek nu onze meest recente acties en bestel jouw favoriete Page toiletpapier voordelig online op Plein. Altijd snel in huis!