Pampers

Pampers luiers en billendoekjes bieden de beste bescherming voor jouw baby. Pampers luiers zijn zacht, verzorgen de kwetsbare babyhuid en bieden optimale bescherming. Ontdek de producten van Pampers en bestel Pampers online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 12 van 12

Pampers

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Pampers luiers bieden optimaal draagcomfort, zijn ultrazacht voor de kwetsbare babybilletjes en houden je kindje tot wel 12 uur lang droog. Of ze nu lekker aan het slapen zijn of actief aan het spelen, Pampers biedt de beste bescherming voor jouw baby. Benieuwd naar alle voordelen van Pampers luiers? Wij vertellen je graag alles over de unieke kenmerken van Pampers luiers en Pampers billendoekjes.  

Pampers aanbieding

Op zoek naar een Pampers aanbieding? Op Plein.nl vind je vaak Pampers aanbiedingen. Van New Born luiers tot Pampers Active Fit. Allemaal scherp geprijsd. Daarnaast bieden we ook de speciale Pampers maandboxen. Deze maandboxen bieden de zekerheid van Pampers luiers voor een complete maand. Ideaal als je net papa of mama bent geworden of als je zeker weten nooit zonder luiers wilt zitten. Ontdek nu alle Pampers aanbiedingen bij Plein en bestel jouw luiers direct online.

Pampers luiers

Pampers biedt de beste bescherming voor jouw baby. Alle Pampers luiers voelen zijdezacht aan en bieden ultiem comfort. De unieke absorberende banen van Pampers verdelen het vocht gelijkmatig over de luier. Je baby is hierdoor tot wel 12 uur lang beschermt. Wel zo ideaal voor 's nachts. Daarnaast bevatten alle luiers een urine indicator. Zodra je baby heeft geplast, kleurt deze blauw. Op deze manier weet je precies wanneer het tijd wordt om je kindje te verschonen. De absorberende toplaag leidt bovendien vocht en zachte ontlasting van je baby's tere en kwetsbare huidje weg. Dit zorgt ervoor dat de kans op luieruitslag een stuk minder wordt. 

Van baby tot peuter

Pampers luiers zijn geschikt voor kindjes van alle leeftijden. Van het allereerste moment tot wanneer je kindje bijna zinnelijk is. De luiers van Pampers zijn namelijk op zo'n manier ontworpen dat ze specifiek zijn afgestemd op de behoeftes van jouw kindje.

De New Born luiers hebben bijvoorbeeld een unieke absorptie laag. Deze laag zorgt ervoor dat zowel zachte ontlasting als urine weg wordt gehouden van je baby's kwetsbare huidje. Daarnaast hebben de Pampers luiers in maat 0, 1 en 2 een speciale navelvriendelijke uitsparing. Deze extra comfortabele pasvorm rond de vorm beschermt het buikje van je baby. Vooral als het navelstompje bij je pasgeboren baby nog aan het naveltje vastzit, is dit erg prettig voor je kindje. 

Rond het eerste jaar gaat je kindje langzaamaan de wereld ontdekken. Hij begint te tijgeren, te kruipen en vervolgens te lopen. Uiteraard heeft je kindje ook dan de juiste bescherming nodig. De Active Fit luiers van Pampers geven je kindje de vrijheid die nodig is om lekker te bewegen. De Pampers luiers zitten ontzettend comfortabel rondom de benen, de buik en de billetjes zodat je kindje optimaal kan bewegen. De unieke micro parels absorberen het vocht nog beter en zorgen ervoor dat je baby's huidje goed beschermt is tegen bijvoorbeeld luieruitslag. Uiteraard zijn ook deze luiers zijdezacht en meer dan comfortabel.

Wil je je kindje ook 's nachts de juiste bescherming bieden? Pampers Baby-Dry biedt tot wel 12 uur lang bescherming. De luiers van Pampers drogen snel dankzij de absorberende microparels die tot wel 30 keer hun eigen gewicht absorberen. De micro poriën zorgen er bovendien voor dat damp uit de luier kan ontsnappen. Resultaat? Droge billetjes, ook de volgende ochtend. 

Iedere ouder kent het wel: je wilt je kindje verschonen maar meneer of mevrouw heeft wel betere dingen te doen. Spelen bijvoorbeeld of de wereld verkennen. Pampers Baby-Dry Pants maken het verwisselen van de luier een stukje makkelijker! Deze luiers trek je namelijk aan en uit als een broekje. Daarnaast hebben de Baby-Dry Pants ook de vele andere voordelen die we al kennen van Pampers Luiers. Wel zo fijn!

Pampers billendoekjes

De ultieme verzorging van het tere babyhuidje betekent ook zachte en verzorgende billendoekjes. De tere en kwetsbare billetjes van je baby wordt vaak blootgesteld aan urine en ontlasting. Bovendien heeft het huidje van je baby veel plooien en vouwen rondom de luierzone waardoor schoonmaken soms een hele uitdaging is. Deze twee factoren kunnen ervoor zorgen dat je baby last krijgt van luieruitslag. Luieruitslag komt doordat je kindje te lang in een natte luier blijft zitten. De babyhuid wordt rood en je kindje krijgt last van huiduitslag. Belangrijk is om de kwetsbare babyhuid zo goed mogelijk te verzorgen en luieruitslag zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doe je door de luier regelmatig te verwisselen, regelmatig te smeren met een lekkere dikke crème en het huidje van je baby tijdens het verschonen goed schoon te maken met de speciale Pampers billendoekjes. Pampers billendoekjes helpen het natuurlijk evenwicht van de huid te herstellen, zijn dermatologisch getest en hierdoor bewezen mild voor de gevoelige huid en zorgen voor een effectieve en goede reiniging. Perfect dus om je baby voor de volle 100% te verzorgen.

Pampers kopen

Pampers kopen? Bestel jouw Pampers voordelig en snel online bij Plein. Op Plein.nl vind je alle soorten luiers van Pampers. Nooit meer misgrijpen en sjouwen met zware pakken luiers, maar eenvoudig en binnen een aantal klikken bij je thuisbezorgd. Koop nu jouw Pampers eenvoudig en snel online. 

|