PerioAid

Maak kennis met de mondspoeling, spray en gel tandpasta van Perio-Aid. Perio-Aid ondersteunt de mondhygiëne bij onder meer tandvleesaandoeningen en tandheelkundige problemen. Overleg voor gebruik van Perio-Aid altijd eerst met je tandarts.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

PerioAid Mondspoelmiddel Active Control 0,05%
PerioAid Mondspoelmiddel Active Control 0,05%
500 ml
(8)
Morgen in huis
15% korting
9,80 (adviesprijs) 8,32
Bekijk product: PerioAid Mondspoelmiddel Active Control 0,05%
PerioAid Mondspoelmiddel 0,12% Intensive Care
keuze van plein
PerioAid Mondspoelmiddel 0,12% Intensive Care
500 ml
(29)
Morgen in huis
15% korting
9,95 (adviesprijs) 8,46
Bekijk product: PerioAid Mondspoelmiddel 0,12% Intensive Care
PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
75 ml
(11)
Morgen in huis
10% korting
7,90 (adviesprijs) 7,09
Bekijk product: PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
3x PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
Multipack
3x
3x PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
75 ml
(11)
Morgen in huis
16% korting
23,70 (adviesprijs) 19,96
Bekijk product: 3x PerioAid Gel-Tandpasta Intensive Care
PerioAid Mondspray Intensive Care
PerioAid Mondspray Intensive Care
50 ml
(3)
Morgen in huis
8,69
Bekijk product: PerioAid Mondspray Intensive Care
PerioAid

PerioAid

PerioAid valt onder het bedrijf Dentaid. Dentaid is in 1998 opgericht in Barcelona. De missie van Dentaid is om de mondgezondheid van de bevolking te verbeteren. De mondverzorgingsprodcten zijn dan ook gebaseerd op grondig wentenschappelijk onderzoek. Dentaid biedt producten aan die ondersteunen bij tandvleesproblemen, droge mond klachten, caries, slechte adem, tandgevoeligheid en verkleuringen van tanden en kiezen.

PerioAid heeft een antibacteriële werking, remt de vorming van tandplaque en verbreekt een reeds gevormde bacteriële plaquelaag. De effectiviteit van de PerioAid producten is voor een groot deel gebaseerd op de werkzame stof chloorhexidine. Naast chloorhexidine bevatten de PerioAid producten de stof Cetylpyridinium Chloride (CPC) dat eveneens een antibacteriële werking heeft en daarbij de werking van chloorhexidine versterkt.

Let op!

Wanneer je op eigen initiatief chloorhexidine producten wilt gebruiken, is het belangrijk dit eerst met je tandarts of mondhygiënist te overleggen.

PerioAid mondspoeling

PerioAid mondspoeling is verkrijgbaar in twee varianten:

  1. Perio-Aid Mondspoelmiddel 0,12% biedt ondersteuning in geval van tandvleesaandoeningen en tandheelkundige behandeling. Het mondspoelmiddel is geschikt is geschikt als intensieve en tijdelijke ondersteuning van de mondhygiëne en bij tandvleesproblemen. Deze variant mag je maximaal drie weken gebruiken.
  2. Perio-Aid mondspoelmiddel 0,5% Maintenance biedt ondersteuning bij tandvleesproblemen en -behandelingen, bloedend en geïrriteerd tandvlees en wanneer de mondverzorging extra ondersteuning nodig heeft. Het mondspoelmiddel is geschikt voor langdurig gebruik.

PerioAid gel tandpasta

Perio-Aid gel tandpasta is geschikt voor tijdens en na behandeling van tandvleesproblemen en tandheelkundige ingrepen. Bovendien is de tandpasta ook prima te gebruiken bij bloedend en geïrriteerd tandvlees.

PerioAid mondspray

Perio-Aid Mondspray is uitermate geschikt voor lokale ondersteuning bij geïrriteerd en bloedend tandvlees, na tandheelkundige en/of tandvlees behandelingen en na het trekken van tanden en kiezen (1 dag wachten met spoelen).

PerioAid kopen op Plein

Ben je op zoek naar de producten van PerioAid? Wij bieden het complete assortiment PerioAid producten. Bovendien snel in huis zodat je meestal de volgende dag je mondhygiëne kunt verbeteren. Bestel jouw PerioAid favorieten nu op Plein.nl.

Heb je vragen over de producten van PerioAid of wil je advies over welk product je moet kopen? Neem dan contact op met onze mondhygiëniste Marjolein via [email protected] of op telefoonnummer 088-8000 200.