Petflex

Petflex is de ideale zelfklevende bandage voor je huisdieren. Twee keer zo sterk als standaard bandage en bovendien zweet- en waterbestendig. Petflex bandage wordt aanbevolen door dierenartsen en is ook zeer geschikt voor sporthonden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Petflex Bandage No Chew
Petflex Bandage No Chew
5 cm
(0)
Morgen in huis
6% korting
4,50 (adviesprijs) 4,25
Bekijk product: Petflex Bandage No Chew

Petflex

Petflex heeft verschillende bandages voor honden en katten. De bandages van Petflex kunnen voor verschillende situaties gebruikt worden zoals schaafwonden, snijwonden en punctiewonden. Extra leuk: de bandages van Petflex zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga jij voor standaard zwart of geef je je huisdier een leuke lichtgroene bandage met pootafdruk patroon? Petflex heeft de leukste variaties voor jouw huisdier.

Petflex bandage

De bandage tape van Petflex is zelfklevend en vochtbestendig. Dit betekent dat de tape zonder enig probleem goed vast blijft zitten, ook bij contact met zweet en water. Daarnaast is de bandage van Petflex gemakkelijk onderweg of thuis te gebruiken aangezien de tape gemakkelijk af te scheuren is. Tenslotte is de tape goed te gebruiken als spalkverband of voor sporthonden. 

Petflex kopen op Plein

Petflex koop je op Plein. Voor de sterkste bandage tape voor jouw hond of kat koop je Petflex. De zweet- en waterbestendige bandage van Petflex is verkrijgbaar op Plein. Altijd snel in huis!