Petit & Jolie

Biologische en pure producten voor baby's en kinderen koop je van Petit & Jolie . De producten van Petit & Jolie zijn te allen tijde schoon, veilig en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Je bestelt de producten van Petit & Jolie bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Petit & Jolie Baby Shampoo Haar en Body
aanbieding
Petit & Jolie Baby Shampoo Haar en Body
200 ml
(0)
Morgen in huis
20% korting
7,18 (adviesprijs) 5,74
Bekijk product: Petit & Jolie Baby Shampoo Haar en Body
Petit & Jolie Giftset Baby
aanbieding
Petit & Jolie Giftset Baby
1 set
(0)
Morgen in huis
20% korting
8,26 (adviesprijs) 6,60
Bekijk product: Petit & Jolie Giftset Baby

Petit & Jolie babyverzorging

Petit & Jolie is in 2013 opgericht als bedrijf dat biologische en pure producten wilde ontwikkelen voor baby’s en kinderen. Het bedrijf vond dat er te weinig biologisch en natuurlijke producten bestonden terwijl dit in andere sectoren al bijna niet meer weg te denken was.

Het speciale van Petit & Jolie is de milde maar effectieve reiniging in combinatie met de uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Iedere ouder wil natuurlijk het beste voor je kindje. Daarom kan je je kindje laten genieten van het pure van de natuur. De producten van Petit & Jolie zijn daarom ook te allen tijde schoon, veilig en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

De producten dragen een BDIH/IONC keurmerk. Als een product dit keurmerk draagt betekent het dat het product gemaakt is uit natuurlijke ingrediënten. Het BDIH/IONC is een onafhankelijke partij die de keurmerken alleen geeft aan natuurlijke cosmetica.