Prefert * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Prefert Vagina Gel imiteert het natuurlijke vaginale vocht en tast het sperma niet aan. Hierdoor worden de beste omstandigheden gecreëerd om veilig en op natuurlijke wijze zwanger te worden. Prefert is ook te gebruiken als glijmiddel.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Prefert Vaginale Gel
Prefert Vaginale Gel
8 stuks
Morgen in huis

Prefert

Prefert wordt op de Nederlandse markt gebracht door Memidis Pharma. Memidis Pharma B.V. is opgericht in 2003 en is een farmaceutische onderneming. Zij creëren oplossingen voor Women’s Health en hebben producten in het assortiment voor vrouwen in al de fases van hun leven, waaronder contraceptie, seksuologie, zwangerschap, fertiliteit en menopauze.

Prefert vagina gel

Bij Plein vind je het glijmiddel/vaginal gel van Prefert. Prefert Vaginaal Glijmiddel zorgt voor een optimale bevochtiging en maakt het vrijen (weer) plezierig.

Daarnaast is Prefert glijmiddel een vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel. Veel vrouwen die een kinderwens hebben weten niet dat veel vaginale glijmiddelen schadelijk zijn voor de kwaliteit van het sperma en zo de kans op zwangerschap beïnvloeden. Prefert glijmiddel is veilig en prettig in gebruik.

Prefert kopen op Plein

Op Plein vind je het glijmiddel/vaginale gel van Prefect. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis. En goed om te weten: je bestelling wordt discreet verstuurd. Aan de buitenkant is dus niet te zien wat er in de doos zit.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs