Pringles * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Pringles chips, een unieke vorm in een handige hersluitbare verpakking. Ideaal voor de borrel, een feestje of voor onderweg.
Lees meer

Pringles

Zo'n 50 jaar geleden sloegen twee serieuze snackliefhebbers de handen in elkaar om een snack op basis van aardappelen te creëren die de geest prikkelt en de smaakpapillen betovert. Ontsnap even aan de realiteit met Pringles. Een snack in de vorm van het universum zelf, een perfect stapelbaar chipje die perfect op de tong ligt en de smaakpapillen streelt. Ontstaan uit toevalligheid, speelsheid, een klein beetje ernst en een hoop nieuwsgierigheid.

Pringles varianten

Verlang je naar een grote of kleine snack barstensvol smaak? Pringles zijn er in verschillende maten en smaken. De kleinere bussen zijn ideaal om uit te delen of voor onderweg. Vind jouw perfecte match door de verschillende smaken uit te proberen.
De smaken die je onder andere kan vinden op onze site zijn, Original, Sour Cream & Onion of Paprika. Probeer ook eens de Pringles Flame, how hot can you handle?

Pringles producten kopen op Plein

Op Plein vind je de heerlijke chips van Pringles, bestel jouw favoriete smaak direct bij Plein. "Once You Pop, You Can't Stop". Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs