Prospan * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Prospan werkt niet alleen bij kriebelhoest, maar ook bij vastzittende slijm-hoest. Je bestelt de producten van Prospan online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Prospan

Prospan maakt al jarenlang goedwerkende hoestdranken. De hoestdranken van Prospan bevatten het unieke gepatenteerde Prospan extract EA575, dit wordt gemaakt uit Hedera Helix ( oftewel klimop). Dit bijzondere extract is dankzij zijn speciale samenstelling in staat om vastzittende hoest en kriebelhoest effectief te behandelen. De producten van Prospan bevatten geen suiker en hebben een lekkere kersensmaak. De hoestdrank is een dikke, zoete siroop.

Prospan hoestsiroop

Bij Plein bieden wij twee middelen van Prospan tegen hoest aan. Allereerst is er de normale hoestsiroop, dit is een dikke, zoete siroop. In de siroop zit geen suiker en heeft een lekkere kersensmaak. Door het bijzondere extract, Prospan extract EA575, is dankzij zijn samenstelling in staat om vastzittende hoest en kriebelhoest effectief te behandelen.

Naast de siroop variant heeft Prospan ook hoestsiroop sticks. De stickpacks kan je zonder lepel innemen en zijn perfect voor onderweg, op school of op je werk.De Prospan hoestdrank is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. De Prospan hoestdrank in stickpack is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Lees goed de bijsluiter voordat je het product gaat gebruiken.

Prospan kopen

Het complete assortiment van Prospan vind je bij Plein. Hier vind je alles om zo snel mogelijk van je kriebelhoest en vastzittende hoest af te komen. Op werkdagen voor 22uur besteld is de volgende dag al in huis. En bestel je voor meer dan €25,- dan betaal je geen verzendkosten. Dat is pas fijn!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs