Prosta

Prosta Totaal draagt bij aan het behoud van een gezonde prostaat. Prosta Totaal bevat een volwaardig multivitamine/mineraal complex, aangevuld met energiekruiden en kruiden die de prostaatfunctie ondersteunen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Prosta Totaal 40+
Prosta Totaal 40+
45 tabletten
(0)
Direct leverbaar
14,51
Bekijk product: Prosta Totaal 40+

Prosta Totaal

Prosta Totaal is een voedingssupplement van Leef Vitaal. Prosta Totaal helpt bij het behoud van een gezonde prostaatfunctie. Prosta Totaal is een vitamine en mineralen complex aangevuld met Prostaatstoffen. Als je prostaatfunctie niet gezond is dan kan dit het plassen beïnvloeden. Je kan onder andere last krijgen van een onnodige aandrang om te plassen, minder krachtige urinestraal, nadruppelen en ongewenst urine verlies, het gevoel hebben dat de blaas niet leeg is en een brandering gevoel bij het plassen. Een gezonde prostaatfunctie kan de kans verkleinen op deze klachten. Prosta Totaal ondersteunt een gezonde prostaatfunctie.

Prosta Totaal kopen op Plein

Op Plein vind je de Prosta Totaal 40+ producten voor een gezonde prostaatfunctie. De producten van Prosta Totaal worden discreet verzonden. Bestel nu en je bestelling wordt snel bij je thuisbezorgd.