Purasana

Purasana biedt een groot assortiment hoogwaardige, voedzame, groene en zero waste producten aan voor een gezonde en bewuste levensstijl. 100% natuurlijk en biologisch.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Purasana Hojicha Thee Poeder
Purasana Hojicha Thee Poeder
75 gr
(0)
Morgen in huis
30% korting
19,95 (adviesprijs) 13,97
Bekijk product: Purasana Hojicha Thee Poeder
Purasana Whey Proteine cacao BIO
Purasana Whey Proteine cacao BIO
400 gr
(0)
Morgen in huis
22% korting
25,60 (adviesprijs) 19,97
Bekijk product: Purasana Whey Proteine cacao BIO
Purasana Ashwagandha Thee poeder
Purasana Ashwagandha Thee poeder
101 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
23% korting
8,95 (adviesprijs) 6,89
Bekijk product: Purasana Ashwagandha Thee poeder
Purasana Yerba Maté Thee Poeder
Purasana Yerba Maté Thee Poeder
102 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
23% korting
8,95 (adviesprijs) 6,89
Bekijk product: Purasana Yerba Maté Thee Poeder
Purasana Rooibos Thee poeder
Purasana Rooibos Thee poeder
103 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
11% korting
26,95 (adviesprijs) 24,01
Bekijk product: Purasana Rooibos Thee poeder

Purasana

In 1977 opende Raf De Jonckheere een natuurwinkel. Rafs passie voor biologische en kwaliteitsvolle producten én zijn neus voor de nieuwste foodtrends zorgden er in 2010 voor dat hij klaar was voor zijn volgende ambitieuze stap. Het eigen merk Purasana was geboren.

Raf De Jonckheere creëerde het merk Purasana vanuit zijn persoonlijke passie voor natuurlijke en biologische producten. Zijn doel: kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende producten ontwikkelen, produceren en commercialiseren.

Het merk Purasana 

Pursana staat voor gezond leven voor iedereen. Door 100% duurzame grondstoffen en ingrediënten te gebruiken, speelt Purasana in op de toenemende aandacht voor natuurlijke, biologische en veganistische producten.

Het bedrijf draagt kwaliteit, onderzoek en persoonlijke service hoog in het vaandel. Dit is hoe Purasana zijn positie als belangrijke speler in de gezondheidsindustrie dagelijks versterkt. Als Belgisch gezondheids- en lifestyle-merk brengt Purasana zijn filosofie over gezonde voeding op het wereldwijde toneel, met aandacht voor de planeet, nu en in de toekomst.

Purasana producten

Purasana biedt een groot assortiment hoogwaardige, voedzame, groene en zero waste producten aan - van biologische snacks en veganistische shakes tot kokosproducten, voedingssupplementen en lifestyle-attributen - die perfect passen bij de levensstijl van gezonde en bewuste consumenten die altijd op zoek zijn naar innovatieve, trendsettende en duurzame oplossingen. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt jouw leven gezonder, groener en schoner.

Purasana kopen op Plein

Op Plein vind je de 100% natuurlijke en biologische producten van Purasana. Ontdek nu jouw favorieten en bestel vandaag nog veilig en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!