Purina biedt gezond voer voor je hond en kat. Al meer dan 85 jaar zet Purina zich in om huisdieren langer, gezonder en gelukkiger te laten leven. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 11 van 11

Purina, gezond honden- en kattenvoer

Purina biedt je gezond hondenvoer en kattenvoer. Al meer dan 85 jaar zet Purina zich in om huisdieren langer, gezonder en gelukkiger te laten leven. Vanuit het idee dat huisdieren en mensen goed bij elkaar passen, wordt geïnvesteerd in de kwaliteit van het Purina honden- en kattenvoer. Huisdierenvoeding wordt verder ontwikkeld en er wordt toonaangevend onderzoek gedaan naar het welzijn van honden en katten. Purina is net zo gek op honden en katten als jij! Daarom werkt Purina hard om het leven van huisdieren en hun baasjes te verrijken, alles vanuit de liefde voor huisdieren.

Purina Beyond

In 2017 verschijnt het nieuwste hondenvoer van Purina; Beyond.
Het natuurlijke Beyond hondenvoer wordt gekenmerkt door weinig ingrediënten die met veel zorg zijn geselecteerd. Gemaakt met slechts 9 ingrediënten (exclusief vitamines en mineralen). Kip of Lam is het nummer 1 ingrediënt. De brokken bevatten geen toegevoegde tarwe en geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen.

Merken van Purina voor hondenvoer: Bonzo, Beneful, Pro Plan, Dog Chow, Adventuros en Beyond.

Merken van Purina voor kattenvoer: Gourmet, Felix, One, Pro Plan, Cat Chow en Tom Poes.

Purina, Your Pet, Our Passion.

Purina Dentalife

In 2017 introduceert Purina de nieuwste kauwsticks voor de verzorging van het gebit van je hond. Door de baanbrekende combinatie van profiel en textuur worden de tanden van je hond maximaal gereinigd door de Dentalife kauwsticks. Het is wetenschappelijk bewezen dat tandsteen wordt verminderd. Aan de sticks zijn geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen toegevoegd. Dentalife reinigt zelfs de moeilijkst te bereiken tanden en is verkrijgbaar in 3 formaten.

Purina online kopen

Purina hondenvoer en kattenvoer koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. Het voer van Purina is bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Purina? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|