Real Techniques

Maak kennis met de make-up kwasten van Real Techniques. Met deze professionele kwasten breng je moeiteloos je make-up egaal en vlekkenloos aan. Extra leuk: Real Techniques kwasten zijn uitgevoerd in de kleuren oranje, roze en paars.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Real Techniques Make-up Kwast Concealer
Real Techniques Make-up Kwast Concealer
(0)
Tijdelijk uitverkocht
11,23
Bekijk product: Real Techniques Make-up Kwast Concealer

Real Techniques

Real Techniques is in 2011 opgericht door de zussen Samantha en Nicola Chapman. Zij zijn wereldwijd bekend door het populaire duo die zij vormen op YouTube onder de naam Pixiwoo. Al van kinds af aan zijn de zussen gefascineerd door make-up en testte zij dit met enige regelmaat bij elkaar. Dat zij hiervoor gevoel hebben is niet alleen bij hen terug te zien, het zit in de familie.

Real Techniques kwasten

Voor het aanbrengen van je make-up is het handig om een make-up kwast te gebruiken.  De make-up kwasten van Real Techniques zijn stuk voor stuk gemaakt van de allerbeste materialen. De kwasten, gemaakt van synthetische Taklon, zijn 100% cruelty-free en niet op dieren getest. Elke borstelkop is met de hand gesneden waardoor je gegarandeerd bent van het allerbeste resultaat.

Real Techniques kwasten set

Real Techniques kwasten zijn los verkrijgbaar, maar ook - heel handig - als kwasten set. Met deze kwasten set heb je direct alle kwasten die je nodig hebt voor het perfect aanbrengen van je make-up. 

Real Techniques sponge

Real Techniques sponge is perfect om je make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Ideaal voor je liquid foundation en doordat de spons fijn in de hand ligt, wordt het aanbrengen nog makkelijker.