toon categorieën & filters

Ricola

Ricola is een van de modernste en meest innovatieve producenten van keelpastilles ter wereld. Ricola exporteert bijna 30 verschillende soorten keelpastilles en kruidenthee.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Ricola Original Verzachtend & Verzorgend
Ricola Original Verzachtend & Verzorgend
75 gram
(0)
Direct leverbaar
2,30
Bekijk product: Ricola Original Verzachtend & Verzorgend
Ricola Honey Lemon Echinacea Kruidenpastilles
Ricola Honey Lemon Echinacea Kruidenpastilles
75 gram
(0)
Direct leverbaar
2,47
Bekijk product: Ricola Honey Lemon Echinacea Kruidenpastilles

Ricola

Ricola is een van de modernste en meest innovatieve producenten van keelpastilles ter wereld. Ricola exporteert bijna 30 verschillende soorten keelpastilles en kruidenthee. Het bedrijf Ricola is in 1930 opgericht door Emil Richterich en is sindsdien altijd in handen gebleven van de familie. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door de derde generatie van de familie. Ricola gebruikt alleen kwalitatief hoogwaardige basisingrediënten. Daarbij gaat het vooral om de kruiden, die in de Zwitserse bergen worden geteeld met behulp van biologische teeltmethoden.

Ricola Kruidenpastille

De originele kruidenpastille van Ricola heeft al sinds 1940 de herkenbare vierkante vorm. De pastilles hebben een vertrouwde, aromatische smaak en zijn befaamd om hun weldadige eigenschappen. Het recept voor deze alom geliefde pastille is al vanaf 1940 nagenoeg ongewijzigd en een goed bewaard geheim. Zonder al te veel prijs te geven, kunnen we zeggen dat de speciale kwaliteit van de Original Kruidenpastilles te danken is aan de 13 gebruikte kruiden: malrove, kleine bevernel, mannetjesereprijs, echte heemst, vrouwenmantel, vlierbloesem, kaasjeskruid, pepermunt, salie, duizendblad, sleutelbloem, smalle weegbree en tijm.

Ricola kopen op Plein

Op Plein vind je de heerlijke keelpastilles van Ricola. Ontdek welke smaak jou favoriet is en bestel voordelig en veilig bij Plein. Altijd snel in huis.