Rodi * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Het Rodi hondenvoer assortiment bestaat uit verschillende producten die allen gekenmerkt worden door het hoge vleespercentage en door hun hoge mate van kwaliteit. Bestel Rodi hondenvoer voordelig online. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Rodi Worst Kip - Rund
Rodi Worst Kip - Rund
400 gr
11
Maandag in huis
9x Rodi Worst Kip - Rund
9x Rodi Worst Kip - Rund
400 gr
11
Maandag in huis

Rodi

Al meer dan 45 jaar lang is Rodi hét merk als het gaat om vleesproducten voor de hond. Het bedrijf Rodi is opgericht in 1967 door de broers Rood. Vanaf de jaren zeventig werd het merk Rodi erg populair onder de hondenkenners en hondenliefhebbers. Alle Rodi producten zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door het hoge percentage aan vlees. Rodi wilt net als jij het allerbeste voor je hond. 

Rodi Producten

Rodi heeft diverse producten in het assortiment die niet alleen heel voedzaam en gezond zijn, maar bovendien ook erg lekker en een ware traktatie zijn voor jouw favoriete huisdier. 

Rodi worst  

Rodi Classic Worsten zijn bereid met minimaal 80% vlees en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Doordat de producten tijdens het productieproces verhit worden, zijn de Rodi Classic Worsten lang houdbaar en daardoor uitermate geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. Ook zijn ze makkelijk te snijden dus goed te gebruiken tijdens het trainen van je hond of om medicijnen in te verstoppen. De Rodi Classis worst is verkrijgbaar in de smaken Lam-Rijst en Kip-Rund.

Naast de Rudi Classic worst heeft Rudi ook de 3T worsten (Treat, Train en Travel). Rodi Exclusive Treat, Train & Travel is een 100% natuurlijke en complete vleesvoeding in de vorm van een worstje. De Rodi 3T worsten zijn net zoals de classis worsten tijdens het productieproces verhit en daardoor houdbaar. Ideaal als vervangende maaltijd voor op vakantie, maar ook perfect als lekkere vleessnack en natuurlijk om mee te belonen tijdens het trainen.  De 3T worsten zijn glutenvrij en zijn verrijkt met zalmolie, Zeewier en Cranberry. De worsten zijn verkrijgbaar in de smaken Zalm-Rijst, Kip-Rijst en Eend-Konijn. 

Rodi Vleessnacks

Rodi vleessnacks zijn ovengebakken snacks. De snacks worden gemaakt van minimaal 75% vlees en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Een heerlijke traktatie of beloning. Verkrijgbaar in 2 smaken; Kip en Pens (Tripe).

Rodi Schapenvet

Rodi Schapenvet bonbons zijn een 100% natuurlijk product gemaakt van gereinigd schapenvet. De bonbons bevatten geen chemische toevoegingsmiddelen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Goed voor de huid en vacht bij dagelijks gebruikt. Verkrijgbaar in Naturel en met Knoflook.

Rodi vers vlees

Rodi vers vlees (diepvriesvlees) vind je exclusief bij Plein. Dit vers vlees voor je hond wordt gekoeld bij je thuisbezorgd zodat de kwaliteit 100% gewaarborgd blijft. Lekker én gezond. Ontdek nu Rodi vers vlees en bestel direct online op Plein.nl

Rodi hondenvoer kopen op Plein

Enthousiast geworden over Rodi hondenvoer of al jarenlang een trouwe fan? Op Plein vind je het complete assortiment hondenvoer van Rodi. Bestellen is eenvoudig, snel en veilig. Geen gesleep meer met zware zakken, maar alles binnen een paar klikken bij je thuisbezorgd. Dat is pas fijn! 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs