Schesir

Het Italiaanse merk Schesir biedt kattenvoer van de allerbeste kwaliteit met 100% natuurlijke ingrediënten. Schesir kattenvoer is zeer smakelijk, gezond en verkrijgbaar in diverse smaken.
Lees meer

Schesir kattenvoer

Het Italiaanse merk Schesir biedt kattenvoer van de allerbeste kwaliteit. Het kattenvoer is zeer smakelijk, gezond en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. Schesir is een merk dat altijd staat voor topkwaliteit in diervoeding. Het merk biedt zowel natvoer als brokken aan.

Schesir kattenvoer (droog)

Schesir droog kattenvoer wordt bereid door alleen de beste ingrediënten te selecteren die op de markt verkrijgbaar zijn, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

Schesir kattenvoer bevat een klein aantal gerichte ingrediënten om de benodigde voedingsstoffen te leveren. Ze geven prioriteit aan eiwitten met een hoge biologische waarde en ze gebruiken zachte kookmethoden om alle eigenschappen van het voedsel te behouden.

Schesir natvoer

Het assortiment natvoer van Schesir wordt uitsluitend gemaakt met in de open zee gevangen tonijn en kip van gecontroleerde boerderijen: 100% natuurlijke ingrediënten, eiwitrijk en met een hoge biologische waarde.

De productieprocessen van Schesir – van stomen tot handmatig fileren – sluiten chemische stoffen volledig uit, waardoor hun producten licht verteerbaar en zeer smakelijk zijn. Het kattenvoer van Schesir us volledig vrij van toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen en wordt bereid met alleen de beste stukken vlees en vis en natuurlijke methoden.

Schesir kattenvoer kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met kattenvoer van Schesir. Met 100% natuurlijke ingrediënten en zeer smakelijk. Maak de keuze uit smaken als tonijn, kip, witvis en zalm en verras jouw kat met een heerlijke maaltijd. Bestel Schesir kattenvoer nu voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!