Sea Band

Om je misselijkheid tegen te gaan gebruik je Sea-Band. De producten werken bij misselijkheid van zwangerschap, reisziekte, narcose en chemotherapie. e bandjes zijn zeer effectief en werken binnen enkele minuten, Bestel online bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Sea Band Polsband bij Misselijkheid Zwart
Sea Band Polsband bij Misselijkheid Zwart
13% korting
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Kinderen Roze
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Kinderen Roze
1 paar
12% korting
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Kinderen Blauw
Sea Band Polsband Bij Misselijkheid Kinderen Blauw
1 paar
11% korting
Sea Band Polsbandjes Bij Misselijkheid Volwassen
Sea Band Polsbandjes Bij Misselijkheid Volwassen
2 stuks
9% korting
Sea Band Polsbandjes Bij Misselijkheid Kind
Sea Band Polsbandjes Bij Misselijkheid Kind
1 paar
23% korting

Sea-Band

Sea-Band is ontwikkeld om misselijkheid tegen te gaan. De producten werken bij misselijkheid van zwangerschap, reisziekte, narcose en chemotherapie. De bandjes zijn zeer effectief en werken binnen enkele minuten, daarnaast hebben ze geen enkele andere bijwerking. Door te werken met acupressuur wordt er lichte druk uitgeoefend op beide polsen, waardoor de misselijkheid wegtrekt, zonder dat dit gevaarlijk voor je is.

De bandjes van Sea-Band mogen altijd en zo lang als nodig gedragen worden. Door langdurig gebruik kunnen de handen wel opzwellen. Als dit gebeurt moeten de bandjes direct worden verwijderd. De bandjes kunnen gebruikt worden door zowel volwassenen als kinderen en zijn gemakkelijk te wassen. Lees voor gebruik van de Sea-Band bandjes altijd de gebruiksaanwijzing.

Sea-Band kind en volwassenen

Veel kinderen, maar ook volwassenen, hebben last van reisziekte. Door deze misselijkheid kan reisziekte je vakantie behoorlijk verpesten. Als je kind of jijzelf last hebt van reisziekte kan de Sea-Band helpen bij het verminderen van de misselijkheid. Sea-Band is een polsband met een plastic bolletje dat voor een lichte constante druk aan de binnenkant van je pols geeft. De bolletjes zetten druk op de Nei Kuan acupunctuur punten, hierdoor zal de misselijkheid verminderen. Deze Sea-band polsbandjes hebben geen bijwerkingen en kunnen om beide polsen gedragen worden wanneer je je misselijk voelt.

Sea-Band Mama

Sea-Band heeft ook aan toekomstige moeders gedacht. Veel vrouwen zijn tijdens de zwangerschap misselijk. Deze misselijkheid kan soms alleen een ochtendmisselijkheid zijn, maar kan ook de hele dag duren of bijvoorbeeld alleen ’s avonds opspelen. Sea-Band Mama biedt voor aanstaande moeders een polsbandje met dezelfde werking als die voor kinderen. Het polsbandje bevat plastic bolletjes die zorgen voor een lichte constante druk waardoor de misselijkheid vermindert. Naast het polsbandje heeft Sea-Band ook speciale zuigtabletten tegen misselijkheid. In deze zuigtabletten zit gember. Dit ingrediënt helpt om misselijkheid gedurende de zwangerschap te verminderen. 

Sea-Band aanbieding

Op zoek naar de producten van Sea-Band? Bij Plein zijn de producten van Sea-band  scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. De Sea-Band producten kan je eenvoudig online kopen op Plein.nl. Bovendien zorgen wij ervoor dat je bestelling snel wordt verstuurd zodat je snel kunt profiteren van de vele voordelen van Sea-Band.