Searoop

Searoop is een biologische limonadesiroop van versgeperste biologische appels met kruiden uit de duinen en botanische kruiden. Heerlijk verfrissend met (bruis)water, in een cocktail maar ook als dressing in een salade of in een dessert.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Searoop Duidoorn, Meidoorn & Salie
Searoop Duidoorn, Meidoorn & Salie
500 ml
(0)
Direct leverbaar
10% korting
6,95 (adviesprijs) 6,26
Bekijk product: Searoop Duidoorn, Meidoorn & Salie
Searoop Rabarber, Zeevenkel & Zeekraal
Searoop Rabarber, Zeevenkel & Zeekraal
500 ml
(0)
Direct leverbaar
6,95
Bekijk product: Searoop Rabarber, Zeevenkel & Zeekraal
Searoop Rozemarijn, Citroenmelisse & Tijm
Searoop Rozemarijn, Citroenmelisse & Tijm
500 ml
(0)
Direct leverbaar
6,95
Bekijk product: Searoop Rozemarijn, Citroenmelisse & Tijm
Searoop Zwarte Bes, Lavendel & Roos
Searoop Zwarte Bes, Lavendel & Roos
500 ml
(0)
Direct leverbaar
10% korting
6,95 (adviesprijs) 6,26
Bekijk product: Searoop Zwarte Bes, Lavendel & Roos

Searoop

Maak kennis met de biologische homemade limonadesiroop uit Zeeland van Searoop. Het is gemaakt van verse duinkruiden, botanische kruiden en versgeperst appelsap van biologische appels. Dit geeft niet alleen extra smaak, maar dat maakt ook dat er minder suiker in Searoop zit.

Biologische siroop van Searoop

De biologische siroop is naar een recept van Conny Schoenmaker uit Burg-Haamstede. Zij stond aan de wieg van Zeeroop, siroop die ze maakte met zorg en respect voor de natuur met een kleine footprint. In het duingebied van Westenschouwen plukte Conny haar bessen en kruiden op de fiets. Dankzij JB Diesch zijn de siropen in maart 2020 verder ontwikkeld voor de consumentenmarkt onder de naam Searoop. De fiets van Conny is nog steeds terug te vinden in het speciaal voor Searoop ontworpen etiket.

De siroop is lekker te drinken met (bruis) water of eventueel in een mocktail. Daarnaast is het ook lekker als dressing in een salade of in een dessert.

Searoop is 100% bijzonder

Searoop is verkrijgbaar in vier heerlijke smaken:

  • Zwarte bes, Lavendel en Roos. Bessig met een zoetige afdronk maar niet te doen dankzij de toegevoegde lavendel. Een goeie dorstlesser, heel geschikt als aperitief en passend bij diverse vleesgerechten.
  • Duinhoorn, Meidoorn en Salie. Een feestje in een glas en heeft een citrus achtige smaak. Lekker verfrissend en perfect bij zoete aardappel- en pompoengerechten, kaasplankjes en desserts. Maar ook prima als drankje tussendoor.
  • Rozemarijn, Citroenmelisse en Tijm. Zachte en frisse siroopsmaak en perfect voor elk moment van de dag. Combineert ook goed met groenteschontels, hartige taarten en gevogelte.
  • Rabarber, Zeevenkel en Zeekraal. Intens met een zoete/zilte smaak en een anijs-achtige, lange afdronk. Gaat goed samen met alle zeevruchten als oesters, mosselen en bij visgerechten maar is ook een goede combi met zoet.

Searoop kopen op Plein

Op Plein vind je de verfrissende en biologische limonadesiroop van Searoop. Lekker met (bruis)water, maar ook in een cocktail of als dressing in een salande of in een dessert. Ontdek nu jouw favoriete smaak van Searoop en bestel de limonadesiroop voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!