Seepje

Seepje biedt natuurlijke producten voor schone handen, was en vaat. Meer dan 99% natuurlijk, super krachtig en goed voor een mooiere en schonere wereld.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

8x Seepje Handzeep Eucalyptus met Rozemarijn
Multipack
8x
8x Seepje Handzeep Eucalyptus met Rozemarijn
300 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
7% korting
27,92 (adviesprijs) 25,92
Bekijk product: 8x Seepje Handzeep Eucalyptus met Rozemarijn
8x Seepje Handzeep Lavendel met Tonka
Multipack
8x
8x Seepje Handzeep Lavendel met Tonka
300 ml
(0)
Morgen in huis
6% korting
27,92 (adviesprijs) 26,18
Bekijk product: 8x Seepje Handzeep Lavendel met Tonka
6x Seepje Wasverzachter Vrij en blij geur
Multipack
6x
6x Seepje Wasverzachter Vrij en blij geur
750 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
6% korting
26,94 (adviesprijs) 25,34
Bekijk product: 6x Seepje Wasverzachter Vrij en blij geur

Seepje

Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalay. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt 'ie een natuurlijke vorm van zeep aan. Deze superschillen uit de Himalaya hebben een reuzekracht en maken zeer goed schoon. Het resultaat is een schonere en mooiere wereld voor iedereen.

Seepje wasmiddel

Seepje heeft twee verschillende soorten wasmiddel in het assortiment: de superschillen en de vloeibare variant. De Seepje superschillen zijn afkomstig van de Sapindus mukorossi vruchten die in overvloed groeien in- en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten bevatten een natuurlijke vorm van zeep. Zodra deze schillen in jouw wasmachine in aanraking komen met water laten ze spontaan hun zeep vrij. Helemaal natuurlijk en hierdoor fijn voor je huid en je was. De schillen werken bovendien ook als wasverzachter en je kunt ze voor alle soorten was gebruiken. Dus ook je favoriete zijde blouse of die lekkere wollen trui.

Hoe het werkt? Bij een standaard was doe je 4 hele of 8 halve schillen in een waszakje. Dit waszakje leg je vervolgens samen met je was in de trommel van je wasmachine. Voor een extra fijne geur, voeg je er 10 druppels etherische olie aan toe (in het wasverzachterbakje). Extra fijn: je kunt de schillen 3x gebruiken. Daarna gooi je ze gewoon in de tuin of bij het groene afval. Ideaal!

Seepje vloeibaar wasmiddel

Voor iedereen die liever gaat voor vloeibaar wasmiddel, heeft Seepje ook een passende variant. Seepje heeft in hun eigen washok een vloeibaar extract van de schillen gemaakt. Aan het vloeibare wasmiddel van Seepje wordt nog wat extra waskracht en schone ingrediënten toegevoegd en voila: je hebt een heerlijk ruikend wasmiddel. Verkrijgbaar in twee geuren (Vers Geperste Lente geur en Vrij en Blij geur) en twee varianten (witte was en bonte was). Goed om te weten: de verpakking van Seepje vloeibaar wasmiddel is gemaakt van gerecycled HDPE-plastic uit Nederland.

Seepje wasverzachter

Maak kennis met de heerlijke wasverzachters van Seepje. Seepje wasverzachter maakt je was natuurlijk zacht, zorgt ervoor dat het beter strijkbaar en minder statisch is. Combineer je favoriete wasverzachter met het wasmiddel van Seepje voor de ideale combinatie. Seepje wasverzachter is 100% natuurlijk, vegan en het flesje is gemaakt van 97% gerecycled plastic. Bovendien verkrijgbaar in twee heerlijke geuren: Vers Geperste Lente geur en Vrij en Blij geur. Voor welke variant ga jij?

Seepje allesreiniger

Seepje allesreiniger maakt alle oppervlakken natuurlijk vrij van vuil en vet. De allesreiniger is verkrijgbaar in de geuren 'Zon op je bol' en 'Tintelfrisse limoen' en ruiken heerlijk. Bovendien is de allesreiniger van Seepje geschikt voor alle harde afneembare oppervlakken. Van je vloeren en kozijnen tot de spiegels en de deuren van je inloopkast. De fles van Seepje Allesreiniger bevat 1150 mililiter Seepje, goed voor 19 uitgebreide schoonmaaksessies.

Seepje afwasmiddel

Vuile vaat? Seepje afwasmiddel maakt jouw borden, bestek en bekers weer stralend schoon. Seepje afwasmiddel is pH-huidneutraal, ecocert en vegan gecertificeerd en het flesje is gemaakt van 97% gerecycled plastic. Seepje wasmiddel bevat de superschillen uit de Himalaya die zorgen voor een schoon resultaat én met Seepje draag je bij aan een positieve impact voor mensen en het milieu. Win-win! O, en niet geheel onbelangrijk. Het afwasmiddel van Seepje is verkrijgbaar in meerdere geuren, zodat je lekker kunt afwisselen.

Seepje handzeep

Seepje handzeep maakt je handen natuurlijk schoon en zacht. De zeep is 100% natuurlijk, pH-neutral, vegan en het flesje is gemaakt van 97% gerecycled plastic. Bovendien verkrijgbaar in meerdere heerlijke geuren dus voor ieder wat wils!

Seepje aanbieding

Op zoek naar de beste aanbieding op jouw favoriete Seepje wasmiddel, handzeep en allesreiniger? Op Plein vind je altijd de beste aanbiedingen en acties op jouw favoriete verzorgingsproducten. Zo ook op de natuurlijke producten van Seepje. Ontdek nu jouw Seepje aanbieding en bestel voordelig bij Plein.

Seepje kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Seepje. Van Seepje afwasmiddel en allesreiniger tot Seepje handzeep en wasverzachter. Ontdek nu jouw favorieten en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!