Sensodyne

Sensodyne biedt een assortiment tandpasta's, tandenborstels en mondwaters, dat speciaal ontwikkeld is voor gevoelige tanden.Je bestelt de producten online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Sensodyne Tandenborstel Deep Clean Extra Soft
Sensodyne Tandenborstel Deep Clean Extra Soft
(0)
Morgen in huis
4,40
Bekijk product: Sensodyne Tandenborstel Deep Clean Extra Soft
Sensodyne Tandenborstel Repair & Protect Soft
Sensodyne Tandenborstel Repair & Protect Soft
(0)
Morgen in huis
11% korting
4,99 (adviesprijs) 4,43
Bekijk product: Sensodyne Tandenborstel Repair & Protect Soft
Sensodyne Tandenborstel Complete Care Soft
Sensodyne Tandenborstel Complete Care Soft
(0)
Morgen in huis
5,95
Bekijk product: Sensodyne Tandenborstel Complete Care Soft
Sensodyne Tandenborstel Gentle Care Soft
Sensodyne Tandenborstel Gentle Care Soft
(0)
Morgen in huis
6% korting
4,49 (adviesprijs) 4,21
Bekijk product: Sensodyne Tandenborstel Gentle Care Soft

Sensodyne mondverzorging

Of je nu bescherming en verlichting van de gevoelige tanden nodig hebt of als je je tandglazuur wilt helpen beschermen tegen de gevolgen van tanderosie, Sensodyne of Sensodyne Proglasur heeft de beste tandpasta voor je.

 • Sensodyne biedt een complete serie tandpasta's en andere mondverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden.
 • Sensodyne Proglasur producten helpen om je tandglazuur beter te beschermen tegen de effecten van zuren die zich in het dagelijkse eten en drinken bevinden. Deze zuren uit eten en drinken kunnen tot tanderosie leiden.

Gevoelige tanden?

Heb jij weleens last van een korte, scherpe steek als je iets warms of kouds eet of drinkt? Heb je last van gevoelige tanden en is dit een dagelijks probleem of iets waar je maar af en toe last van hebt? Er is een kans dat je lijdt aan 'overgevoeligheid van het dentine (tandbeen)' een andere benaming voor gevoelige tanden.
Er zijn veel mensen die last hebben van gevoelige tanden. Meestal zijn dit mensen tussen de 20 en 50 jaar oud.

Sensodyne - Hoe werkt het?

De Sensodyne formules, die kalium bevatten, werken door de zenuwprikkels te onderbreken (depolariseren van de zenuw). Het advies is om tweemaal daags met Sensodyne tandpasta te poetsen.
Tandpasta van Sensodyne werkt ook met actieve ingrediënten zoals de NovaMin-technologie of strontiumacetaat om gevoelige tanden te verlichten. Sensodyne Repair & Protect bevat de gepatenteerde, geavanceerde NovaMin-technologie. Het is wetenschappelijk bewezen dat de NovaMin-technologie gevoelige plekken kan herstellen, door de vorming van een beschermlaag over het blootliggende tandbeen. Deze tandpasta herkent en helpt de gevoelige plekken herstellen die de pijnscheuten in je tanden veroorzaken.
Sensodyne Rapid tandpasta bevat strontiumacetaat. Het strontium in Sensodyne Rapid sluit de blootliggende tubuli, binnenin het tandbeen, af en helpt zo te beschermen tegen gevoelige tanden.

Sensodyne tandpasta is verkrijgbaar in diverse varianten voor verschillende wensen en behoeften:

 • Repair & Protect
 • Rapid
 • MultiCare
 • Iso-active Multi-Action
 • Iso-active Whitening
 • Fresh Gel
 • Fresh Mint
 • Gentle Whitening
 • Extra Fresh
 • Original
 • Proglasur
 • Proglasur Whitening
 • Proglasur Junior


Sensodyne tandenborstels

Sensodyne tandenborstels zijn geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Door de zachtere haren voor een milde reiniging, de afgeronde haren om irritatie van het tandvlees te helpen voorkomen, en de kleine borstelkop om de moeilijk bereikbare plaatsen in de mond te bereiken. Wij adviseren om een Sensodyne tandenborstel in combinatie met Sensodyne tandpasta’s te gebruiken voor een optimale bescherming en verzorging van je gevoelige tanden.

Sensodyne mondwater

Bij gevoelige tanden adviseren wij om naast Sensodyne tandpasta en tandenborstels, ook Sensodyne mondwater te gebruiken voor een optimale bescherming.
De mondwater formule bevat géén alcohol, heeft een zachte muntsmaak en bevat fluoride dat helpt cariës te voorkomen.

Sensodyne online kopen

Je kunt Sensodyne en Sensodyne ProGlasur producten voordelig en gemakkelijk online kopen bij Tandartsplein. Bestel vandaag en ontvang het de volgende werkdag al in huis (mits voorradig)!