Seresto * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Op zoek naar Seresto vlooienband? Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige vlooienband die bescherming biedt tegen vlooien en teken bij je hond en kat. Veiligheid voor de gezondheid van zowel mens als dier.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Seresto Anti Vlooien en Teken Halsband Kat 2-Pack tot 8 kg
Seresto Anti Vlooien en Teken Halsband Kat 2-Pack tot 8 kg
38 cm
Morgen in huis 14% korting
Seresto Anti Vlooien en Teken Halsband Kat tot 8 kg
Seresto Anti Vlooien en Teken Halsband Kat tot 8 kg
38 cm
12
Morgen in huis 5% korting
Seresto Anti Teken en Vlooien Halsband Hond tot 8 kg
Seresto Anti Teken en Vlooien Halsband Hond tot 8 kg
38 cm
18
Morgen in huis 13% korting
Seresto Anti Teken en Vlooien Halsband Hond 2-Pack tot 8 kg
Seresto Anti Teken en Vlooien Halsband Hond 2-Pack tot 8 kg
38 cm
Morgen in huis 25% korting

Seresto

Seresto vlooienband voor honden en katten is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die de ultieme bescherming biedt tegen vlooien en teken. De Seresto halsband werkt acht maanden lang en geeft continu een lage dosering van de werkzame stoffen imidacloprid en flumethrine vrij. De dosering is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van zowel mens als dier.

Seresto vlooienband biedt direct na aanbrengen bescherming tegen vlooien en binnen twee dagen ook tegen teken. De halsband is geurloos en biedt een langdurige bescherming van maar liefst acht maanden. Bij Seresto staat de gezondheid van jouw hond en kat voorop. De vlooienband werkt dan ook alleen zeer lokaal en zonder dat er schadelijke vloeistoffen vrijkomen. Bovendien beschermt Seresto ook tegen de ontwikkeling van vlooienlarven in de omgeving van je hond of kat. 

Voordelen Seresto vlooienband:

  • Innovatieve halsband
  • Beschermt tot acht maanden lang tegen vlooien en teken
  • Werkt afwerend tegen teken
  • Geurloos
  • Waterbestendig

Hoe werkt de Seresto vlooienband?

De Seresto vlooienband werkt synergetisch. Dat betekent dat er geleidelijk kleine hoeveelheden via de microlaag op het oppervlak van de halsband vrijkomen. Vanuit deze microlaag verspreiden de actieve bestanddelen van Seresto zich over de talglaag van de huid en vacht van jouw hond of kat. De neutrale oliën zorgen voor de optimale verspreiding over de gehele talglaag. De dosering van de Seresto halsband is zeer nauwkeurig waardoor je huisdier gedurende acht maanden volledig beschermd is. 

Seresto zorgt bovendien voor het zogenaamde hot foot effect. Teken die terechtkomen op de huid van je hond of kat ervaren dit alsof ze over een hete plaat lopen. De teek heeft geen tijd om zich vast te hechten en valt vervolgens op de grond waarna hij dood gaat. 

Seresto vlooienband voor honden en katten

Seresto vlooienband is zowel geschikt voor honden als katten. Voor honden zijn er twee verschillende halsbanden verkrijgbaar: voor honden tot 8kg en voor honden vanaf 8kg. Voor katten is er een halsband verkrijgbaar tot 8kg.

De Seresto halsband is heel gemakkelijk om te doen bij je hond of kat. Haal de halsband uit de beschermende hoes en verwijder alle plastic restanten aan de binnenzijde van de halsband. Plaats vervolgens de halsband om de nek van je hond of kat. Zorg ervoor dat de sluiting zich aan de bovenkant bevindt. Trek vervolgens de halsband aan. Het beste is om ervoor te zorgen dat er nog maar twee vingers tussen nek en band kan worden gestoken. Knip vervolgens het overtollige stuk af en gooi deze onmiddellijk weg.

Tip: controleer de eerste dagen of je hond of kat goed reageert op de band. Kleine irritaties zijn prima, maar ernstige jeuk niet. 

Belangrijk: Seresto Kat mag niet gebruikt worden bij kittens die jonger zijn dan tien weken of bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine of één van de hulpstoffen. Seresto hond mag niet gebruikt worden bij pups jonger dan 7 weken of bij honden die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine of één van de hulpstoffen.

Seresto vlooienband kopen bij Plein

Seresto vlooienband koop je goedkoop en gemakkelijk online op Plein.nl. De halsbanden zijn op Plein.nl altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialist helpt je graag verder via [email protected] of 088-8000 200.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs