Sire

Sire Clean Ear is ontwikkeld voor het grondig reinigen van oren van alle soorten gezelschapsdieren. Vuil en oorsmeer worden losgeweekt en opgelost zonder de natuurlijke flora in de gehoorgang te verstoren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sire Clean Eye Oogreiniger
Sire Clean Eye Oogreiniger
30 ml
(0)
Morgen in huis
14,99
Bekijk product: Sire Clean Eye Oogreiniger

Sire

Sire heeft speciale producten die zorgen voor een grondige reiniging van het oor of oog van allerlei soorten gezelschapsdieren. Denk hierbij aan honden, katten, fretten, konijnen en knaagdieren. De unieke formule van Sire maakt zonder de natuurlijke flora van jouw huisdier aan te tasten de oren schoon. De oogreiniger heeft een vergelijkbare werking. 

Sire Clean Eye Oogreiniger

De Oogreiniger van Sire Clean Eye bevat boorzuur en zinksulfaat. Deze zorgen voor het reinigen van de ogen en traanstrepen van je hond of kat. Door regelmatig de oogdruppels te gebruiken reinig en voorkom je gemakkelijk het indrogen van de traanstrepen. De oogreiniger kan zo vaak als nodig direct in de ogen gedruppeld worden. 

Sire Clean Ear 

De Sire Clean Ear oor reiniger reinigt grondig de oren van jouw hond, kat, fret, konijn of knaagdier. De unieke formule zorgt ervoor dat de oren gereinigd worden zonder de natuurlijke flora van jouw huisdier aan te tasten. De diervriendelijke formule kan zo vaak als nodig gebruikt worden zonder dat het irriteert. In het geval van oormijt kan Sire Clean Ear gebruikt worden in combinatie met Knock-Down spray omdat oormijt niet alleen in de gehoorgang leeft maar over het hele lichaam van het dier. 

Gebruiksaanwijzing

Voor het volledige gebruik, advies en stappen die je moet doorlopen voor de meest effectieve werking bekijk je de bijgeleverde gebruiksaanwijzing in of op de verpakking. 

Sire kopen op Plein

Voor een grondige reiniging van de oren, ogen of traanstrepen bij gezelschapsdieren gebruik je de producten van Sire. Sire heeft diverse producten voor een grondige reiniging bij honden, katten, fretten, konijnen en knaagdieren. De producten van Sire koop je op Plein. Altijd snel in huis!