Sophie de Giraf

Sophie de Giraf biedt leuke babyproducten, zoals bijtringen, speeltjes, knuffels, boekjes, speeltjes voor in bad, servies en bestek en enkele verzorgingsproducten. Ontdek de producten online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sophie de Giraf

Niet voor niks is Sophie de Giraf al ruim 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Sophie’s lange nek en smalle poten zorgen ervoor dat ze makkelijk vast te pakken is en het grijpen gestimuleerd wordt. De zachte kleur met bruine vlekjes en lieve glimlach zorgen ervoor dat je baby haar snel herkent. Wanneer je in Sophie knijpt, hoor je een subtiel piepje. Dit stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat je baby kennis maakt met oorzaak-gevolg relaties. Door het bijzondere geurtje van het natuurlijk rubber herkent je baby Sophie tussen de andere speeltjes. Sophie is niet alleen een avontuur om mee te spelen, maar biedt ook verlichting bij doorkomende tandjes. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Dit verlicht de pijn van doorkomende tandjes. Sophie de Giraf heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept en is inmiddels een absolute baby must have geworden. Dit maakt Sophie hét ultieme kraamcadeau!

Sophie de Giraf 100% natuurlijk

Sophie de Giraf wordt al generaties lang volgens de hoogste standaard met de hand geproduceerd in Frankrijk. Ze wordt gemaakt van eerste klas rubber, afkomstig van de Hevea boom. Dit rubber is van uitmuntende kwaliteit en is 100% natuurlijk. Sophie wordt beschilderd met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen, zoals PVC, Phthalates, BPA en andere weekmakers. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje.

Sophie de Giraf producten

Naast Sophie heeft Sophie de Giraf nog veel meer leuke babyproducten, zoals bijtringen, speeltjes, knuffels, boekjes, speeltjes voor in bad, servies en bestek en enkele verzorgingsproducten. Al deze producten zijn voorzien van het vrolijke hoofdje van Sophie en zijn dus goed door je kindje te herkennen. Voor alle Sophie de Giraf producten geldt dat deze van de hoogste kwaliteit zijn en volledig veilig zijn voor je kindje.

Sophie de Giraf bijtring

Sophie de Giraf heeft bijtringen in verschillende uitvoeringen en vormen. Er zijn harde en zachte bijtringen en bijtringen met een grove of fijne textuur. Daarnaast zijn er koelbijtringen die gekoeld kunnen worden, zodat deze extra verlichting bieden bij doorkomende tandjes. Alle bijtringen zijn gemaakt om het tandvlees te masseren bij doorkomende tanden en zijn gemakkelijk vast te pakken.

Sophie de Giraf verzorging

Voor Sophie de Giraf is het van belang dat alle babyproducten 100% veilig zijn voor je kindje. Daarom zijn alle producten uit de verzorgingslijn zijn uiterst zacht en speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare babyhuid. Alle verzorgingsproducten bestaan voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten en een deel van deze ingrediënten komt uit de biologische landbouw. Zo kun je de verzorgingsproducten van Sophie de Giraf met een gerust hart gebruiken. 

Sophie de Giraf aanbieding

Op zoek naar een Sophie de Giraf aanbieding? Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Sophie de Giraf producten tegen de scherpste prijs. Regelmatig hebben we een leuke Sophie de Giraf aanbieding. Bovendien zijn Sophie de Giraf producten veelal op voorraad bij Babyplein.

Sophie de Giraf producten kopen bij Plein

Bestel jouw Sophie de Giraf producten voordelig en snel bij Plein. Op Plein.nl vind je een groot assortiment aan Sophie de Giraf producten.

|