Starmark

Starmark hondenspeelgoed en snacks dagen je hond zowel lichamelijk als geestelijk uit. Van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor onder meer apporteren en clickertraining. Ideaal voor urenlang speelplezier met jouw trouwe viervoeter.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Starmark Everlasting Treats Veggie Kip Large
Starmark Everlasting Treats Veggie Kip Large
7 cm
(1)
Morgen in huis
11,17
Bekijk product: Starmark Everlasting Treats Veggie Kip Large

Starmark

De bekroonde trainings- en gedragstools van Starmark zijn ontwikkeld door experts en getest op prestaties door duizenden honden. Starmark begrijpt hoe honden denken, spelen en leren. Deze praktische kennis maakt de producten uniek. Het doel is simpel: huisdieren gelukkig houden in hun huis door de relatie met hun baasjes te verbeteren.

Starmark Mental Stimulation-speelgoed

Starmark Mental Stimulation-speelgoed helpt huisdieren mentaal bezig te houden met een activiteit die ze leuk vinden. Ze helpen natuurlijk jacht- en foerageergedrag te bevorderen en helpen destructief vervelingsgedrag te voorkomen. Deze items kunnen worden gebruikt met Starmark Treats, of met porties van de normale maaltijd van jouw hond om van etenstijd speeltijd te maken.

Starmark Treats

Starmark Treats zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder plastics of polymeren, en zijn eetbaar en verteerbaar met een onweerstaanbare smaak. Deze snacks kunnen als tussendoortje worden gegeten of in het Starmark Mental Stimulation-speelgoed worden gebruikt om urenlange mentale en fysieke stimulatie te creëren. 

Starmark kopen op Plein

Starmark speelgoed en snacks bestel je eenvoudig en voordelig bij Plein. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel alles voor jouw huisdier online op Plein.