Swiffer

Swiffer is de oplossing om vuil te bestrijden. Swiffer heeft stofdoekjes, vochtige doekjes en stoffers voor het schoonmaken van je huis. Voor een perfect schoon resultaat.
Lees meer

Swiffer

Swiffer heeft verschillende producten in het assortiment die het schoonmaken makkelijker maken. Het merk Swiffer is begonnen in 1999. In de jaren hierna is het merk uitgegroeid tot één van de beste schoonmaaksystemen in de categorie schoonmaakmiddelen. Swiffer biedt een revolutionaire manier van schoonmaken en is de perfecte oplossing voor vrijwel elk oppervlak. Met Swiffer wordt de elke schoonmaak een eitje. Of je nu de vloer wilt schoonmaken, haren van de kat wilt wegjalen of het stof wilt verwijderen van de boekenplank, met Swiffer maak je je huis in een handomdraai weer helemaal schoon en stofvrij.

Swiffer Sweeper

Swiffer Sweeper is er voor de reiniging van vloeren de perfecte partner. Met Swiffer vang je tot wel driemaal meer stof, zand en haar dan met een (gewone) borstel of stofzuiger. Moeilijk bereikbare plekjes zijn geen probleem meer dankzij de speciale draaikop en stof verdwijnt op elk type vloeroppervlak. Dat is pas makkelijk!

De Swiffer Sweeper Starterkit of Swiffer Sweeper Maxi Starterkit bevatten beiden één vloerreiger en acht droge stofdoekjes. Zijn je stofdoekjes op? Dan zijn er de Swiffer Sweeper navullingen. Swiffer normale droge doekjes zijn gemaakt van gedraaide en geknoopte vezels die een elektrostatische kracht opwekken waarmee stofdeeltjes kunnen worden opgevangen. Deze vezels hebben een coating waarmee het stof wordt vastgehouden. 

Ook heeft Swiffer natte navuldoekjes voor het dweilen van de vloer. De Swiffer vochtige doekjes gebruik je eenvoudig met de Swiffer Sweeper vloerreiniger. Dankzij de krachtige en vuiloplossende werking verwijder je moeiteloos modder en vuil van de vloer. De groene schrobstrip is perfect voor de wat moeilijkere vlekken.

Swiffer XXL

Ook zo'n hekel aan stoffen? Met de Swiffer Duster XXL wordt afstoffen een eitje! De Swiffer Duster XXL vangt 3x meer stof en houdt deze langer vast dan een traditionele stofdoek dankzij de duizenden flexibele, donzige vezels. Deze vezels hebben een lichte coating en veranderen van vorm waardoor ze werkelijke alle hoekjes en gaatjes bereiken. Ideaal voor het afstoffen van bijvoorbeeld radiatoren, jaloezieën en boekenplanken. En extra fijn: bij het gebruik van de Swiffer XXL komt er 3x minder stof vrij in de lucht dan met een katoenen doek waardoor je huis langer stofvrij blijft.

Heb je huisdieren? Dan biedt de Swiffer XXL uitkomst. De XXL is namelijk ideaal voor het verwijderen van haar. De speciale technologie van de Duster XXL zorgt ervoor dat het zowel stof als haar kan opvangen. Ideaal voor al die losse haren op de bank, de vloer en de vensterbanken. Door het handige en uitschuifbare handvat kan je bovendien overal bij. Je kunt de duster tot 90cm verlengen en bovendien in vier verschillende richtingen draaien. De Swiffer XXL is hierdoor ook handig voor het bereiken van moeilijke plekjes zoals plinten, sierlijsten en plafondventilatoren.

Ook voor de Swiffer XXL zijn er speciale navullingen te koop waarmee je telkens weer het huis helemaal stofvrij maakt.

Swiffer Duster

De Swiffer Duster vangt stof, haar en allergenen van huisstofmijten en houdt het vast dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels. De Swiffer Duster schoonmaakdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen. Hierdoor kom je eenvoudig bij de meest moeilijk bereikbare plekjes en verwijder je gemakkelijk stof en haar van oppervlaktes zonder dat deze door het huis heen worden verspreidt. De Swiffer Duster is met name handig als je honden of katten hebt, of als je een stofallergie hebt.

De Swiffer Duster en doekjes zijn ook verkrijgbaar met een Ambipur geur zodat je huis niet alleen schoon wordt, maar ook heerlijk ruikt!

Swiffer WetJet

De Swiffer WetJet is een alles in één dweilsysteem voor het reinigen van je vloeren. Geschikt voor iedere vloer. Dankzij de absorptie- en vasthoudtechnologie maakt de Swiffer WetJet het vuil los van de vloer en neemt het op in het WetJet schoonmaakdoekje. Hierdoor komt het vuil dat je net hebt gedweild, niet meer terug op de vloer. Een mooie en schone vloer is het resultaat. Ideaal voor alle huishoudens en een gezin met kinderen en huisdieren.

Combineer de Swiffer WetJet met het speciale reinigingsmiddel. Dit middel maakt het vuil los en tilt het van de vloer waarna het in het WetJet doekjes terechtkomt en daar blijft zitten. Extra fijn: de vloer droogt extra snel, laat geen strepen achter en zorgt voor een schoon huis met een heerlijke, frisse geur. Het Swiffer WetJet reinigingsmiddel is geschikt voor de volgende soorten vloeren: afgewerkte houten vloeren en laminaat, marmer, steen, keramische tegels, vinyl en linoleum.

Swiffer kopen op Plein

Op zoek naar de Swiffer Duster, Sweeper, XXL en WetJet? Bij Plein vind je altijd de beste Swiffer actie en de hoogste korting op jouw favoriete Swiffer producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Swiffer voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.