Swiffer

Swiffer is de oplossing om vuil te bestrijden. Swiffer heeft stofdoekjes, vochtige doekjes en stoffers voor de reiniging van je huis. Koop Swiffer eenvoudig en voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Swiffer

Het merk Swiffer is begonnen in 1999. In de jaren hierna is het merk uitgegroeid tot één van de beste schoonmaaksystemen in de categorie schoonmaakmiddelen. Swiffer biedt een revolutionaire manier van schoonmaken en is de perfecte oplossing voor vrijwel elk oppervlak.

Swiffer heeft verschillende producten in het assortiment die het schoonmaken makkelijker maken:

Swiffer Sweeper

Swiffer Sweeper is voor het reinigen van vloeren de perfecte partner. Met Swiffer vang je tot wel driemaal meer stof, zand en haar dan met een (gewone) borstel of de stofzuiger. Moeilijk bereikbare plekjes zijn geen probleem meer dankzij de speciale draaikop en stof verdwijnt op elk type vloeroppervlak. Dat is pas makkelijk.  

De Swiffer Sweeper Starterkit of Swiffer Sweeper Maxi Starterkit bevatten beide 1 vloerreiger en 8 droge stofdoekjes. Zijn je stofdoekjes op? Dan zijn er de Swiffer Sweeper navullingen. Ook heeft Swiffer natte navuldoekjes voor het dweilen van de vloer. 

Swiffer Duster

De Swiffer Duster vangt stof, haar en allergenen van huisstofmijten en houdt het vast dankzij de duizenden licht gecoate pluizige vezels. De Swiffer Duster schoonmaakdoekjes beschikken over unieke vezels die van vorm veranderen. Hierdoor kun je bij de moeilijks bereikbare plekjes komen om van bijna elk oppervlak stof en haar te verwijderen zonder het in het huis te verspreiden. De Swiffer Duster is met name handig als je honden of katten hebt, of als je een stofallergie hebt.

De Swiffer Duster en doekjes zijn ook verkrijgbaar met een Ambipur geur zodat je huis er ook nog eens lekker van gaat ruiken. 

Swiffer aanbieding

Op zoek naar de producten van Swiffer? Bij Plein vind je altijd scherpe acties op schoonmaakartikelen en -producten. Zo ook op Swiffer. Ontdek nu alle actuele Swiffer aanbiedingen en bestel jouw favoriete producten van Swiffer voordelig online. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis. 

|