Swisse

Ondersteun je natuurlijke gezondheid met de multivitamine en supplementen van Swisse. Ontdek het brede assortiment van Swisse aangepast aan jouw specifieke behoeften. Bestel Swisse producten online. bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 10 van 10

Swisse

Maak kennis met het grootste multivitaminemerk uit Australië: Swisse. Swisse vitamine en voedingssupplementen zijn van hoge kwaliteit, in het algemeen hoog gedoseerd en bevatten natuurlijke kruidenextracten. Geen wonder dat miljoenen mensen wereldwijd het assortiment van Swisse gebruiken. Bovendien worden alle Swisse vitamine gemaakt met hoogstaande productietechnieken en na grondig onderzoek. 

Swisse vitamine

Swisse heeft een breed assortiment van producten met vitaminen, mineralen en natuurlijke kruidenextracten. Swisse heeft voor iedere doelgroep en voor iedere doelgroep de juiste vitamine. Swisse vitamine zijn geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding, maar dienen slecht als aanvulling. Het assortiment van Swisse is onder te verdelen in de volgende categorieën:

Multivitaminen: De voedingsstoffen in deze multivitaminen ondersteunen je gezondheid om maar liefst meer dan 50 manieren.

  • Weerstand: Ondersteuning voor je weerstand door de toevoeging van vitamine C, Zink en Echinacea. 
  • Energie: Last van vermoeidheid? Swisse Energie bevat B-vitaminen (waaronder B2 en B12) en magnesium voor het activeren van de natuurlijke energie en verminderen van moeheid. 
  • Beauty: Ondersteunt de natuurlijke schoonheid van binnenuit en zorgt voor mooi haar, huid en nagels. 
  • Kraakbeen, spieren en botten: Ondersteun je bewegingsapparaat extra met Swisse voor kraakbaan, spieren en botten. 
  • Hart, bloedvaten en ogen: Vier verschillende producten die ieder bijdragen aan het behoud van een goede gezondheid. 
  • Dieet en detox: Voor iedereen die een dieet of detoxkuur volgt biedt Swisse de juist ondersteuning. 
  • Rust en ontspanning: In tijden van spanning helpt Swisse met Rust & Ontspanning je te ontspannen dankzij de toevoeging van vitaminen, mineralen en natuurlijke kruidenextracten. 
  • Vitamine D: Sterke botten en een goede weerstand met behulp van Swisse Vitamine D. Hoog gedoseerd. 
  • Gezondheid vrouw: Speciaal voor de vrouw heeft Swisse vitamine afgestemd op jouw individuele behoeftes. 
  • Gezondheid man: Ook voor de man heeft Swisse een reeks aan producten die jouw gezondheid ondersteunen. 

De Swisse filosofie

Swisse gelooft in een mooie dag, elke dag. Swisse is ervan overtuigd dat je welzijn het belangrijkste is dat je hebt. Het is immers de basis van alle andere belangrijke dingen. Swisse moedigt mensen aan om van hun gezondheid een alledaagse prioriteit te maken, in plaats van te wachten tot er schade is en dan pas actie ondernemen. Swisse gelooft dat de conventionele benadering van gezondheid kan worden verbeterd en ze zijn duidelijk de voorstander van de kracht van positief denken, sterke relaties, regelmatige lichaamsbeweging en gezond voedsel. Bovendien gelooft Swisse in de filosofie van ‘Vier het leven elke dag’. Dit betekent elke dag even de tijd nemen om alle mooie dingen van het leven te waarderen. Swisse ambassadeursSwisse biedt steun aan sportorganisaties, zorgverleners, atleten en andere rolmodellen waaronder actrice Nicole Kidman, het Australisch Olympisch team, topchef George Calombaris en tennisser Lleyton Hewitt. Ook onze eigen Ranomi Kromowidjojo en Team NL zijn ambassadeur van Swisse. 

Swisse online bestellen

Swisse online bestellen? Dat doe je gemakkelijk, snel en veilig online via Plein. Wij hebben het complete assortiment Swisse vitamine op voorraad. Vandaag besteld, betekent snel in huis. Ontdek de vitamines die het beste bij jou en je behoeftes passen en bestel direct online. Advies nodig bij de juiste keuze? Onze gespecialiseerde drogist staat voor je klaar. 

|