Tommee Tippee

Voor eenvoudige en intuïtieve babyproducten koop je van Tommee Tippee. In de collectie vindt je o.a. handige luieremmers, fijne navullingen, flessen en spenen. Ontdek en bestel de handige Tommee Tippee Sangenic luieremmer en meer bij Plein
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Tommee Tippee

Tommee Tippee heeft een grote reeks aan eenvoudige en intuïtieve babyproducten. In de collectie vindt je handige luieremmers, fijne navullingen, flessen, spenen en meer. 

Tommee Tippee Sangenic

Een vieze luier? Maar als het regent, het koud of donker is ga je liever niet naar buiten. Het innovatieve Sangenic Tec-luierwegwerpsysteem van Tommee Tippee is dan de oplossing. De sangenic biedt een antibacteriële bescherming tegen bacteriën en geurtjes en sluit in enkele seconden iedere luier afzonderlijk in met de luieremmer. Het handige draai-en-vouw systeem isoleert de geur bij elke luier.

Elke Tommee Tippee navulling kan tot 180 luiers verwerken en er passen maar liefst 18 luiers per keer in de emmer. 

Tommee Tippee Closer to Nature fles

Tommee Tippee heeft haar flessen ontwikkeld met de gedachte dat baby’s het gelukkigst zijn als alles natuurlijk gaat, vooral als ze honger hebben! Met dit in het achterhoofd heeft Tommee Tippee een fles ontwikkeld voor een intuïtieve manier van voeden, die comfortabel en relaxed is. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke voedingsreflexen van je baby aangemoedigd worden.  

Tommee Tippee kopen op Babyplein.nl

Ontdek nu de handige Tommee Tippee Sangenic luieremmer, de fijne navullingen en de verschillende flessen en spenen bij Babyplein. Eenvoudig te bestellen, altijd de beste prijs en snel in huis. Maak nu kennis met Tommee Tippee en koop direct online op Babyplein.nl.

|