UniSwiss Pharma

UniSwiss Pharma is een Nederlandse leverancier, met Zwitserse roots van (voedings)supplementen en vitamines. 100% water-oplosbaar, tot 99% opneembaar en uitvoerig getest en veilig te gebruiken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels
UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels
10 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
8% korting
24,49 (adviesprijs) 22,51
Bekijk product: UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels
UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels
UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
26% korting
48,99 (adviesprijs) 36,11
Bekijk product: UniSwiss Pharma Omega 3-6-9 Druppels

UniSwiss Pharma

UniSwiss Pharma is een Nederlandsbedrijf met Zwitserse roots. Alle producten van UniSwiss Pharma worden in hun eigen laboratorium in Zwitserland ontwikkelt en getest, alvorens ze op de markt worden gebracht.

Micellen

Met de unieke, gepatenteerde MyCell Enhanced Technology® van UniSwiss Pharma worden supplementen en vitaminen van  ingekapseld in een ‘pakketje’. Zo’n pakketje wordt een micel genoemd. Deze micellen zorgen ervoor dat supplementen en vitaminen gemakkelijker door het lichaam getransporteerd en opgenomen kunnen worden. Dit is een lichaamseigen proces dat wordt nagebootst in alle Uni Swiss Pharma producten.

Producten van UniSwiss Pharma

De producten van UniSwiss Pharma zijn 100% natuurlijk gemicelliseerd, vrij van polysorbaten, 100% veilig te gebruiken, snel werkend en tot bijna 100% opneembaar. De kenmerken van de supplementen van Uni Swiss Pharma zijn:

  • 100% Natuurlijk gemicelliseerd
  • 100% Getest en 100% Veilig te gebruiken
  • 100% Water-oplosbaar
  • Tot bijna 100% opneembaar
  • Gemakkelijk in te nemen

Het assortiment bestaat uit vitamine, mineralen, kruiden en CBD in vloeibare vorm. De producten worden geleverd met een handige pipet. Zo kun je gemakkelijk en exact doseren.

UniSwiss Pharma kopen op Plein

Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met UniSwiss Pharma producten. Ontdek nu jouw favorieten en bestel veilig, vertrouwd en voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!