V.I.Poo

Resultaten 1 t/m 1 van 1

V.I.Poo toiletparfum

Air Wick V.I.Poo laat vieze luchtjes na het toiletbezoek verdwijnen als sneeuw voor de zon. Danzij V.I.Poo ruikt het voor jou (en de mensen na jou) een stuk aangenamer op het toilet. Extra handig: de flesjes zijn extra klein zodat je V.I.Poo altijd kunt meenemen in je tas. Zo hoef je je nooit meer te schamen voor onaangename geurtjes na het toiletbezoek.

Vipoo van Air Wick

Air Wick Vipoo heeft een unieke werking en werkt net iets anders dan andere toiletverfrissers. In plaats van na het toiletbezoek te spuiten, gebruik Vipoo vóórdat je naar de wc gaat. Je spuit vier tot zes keer in het water van het toilet. Vervolgens vormt zich een laagje dat nare geurtjes onder het wateroppervlak ophoudt. Het resultaat is de frisse en aangename geur van Air Wick Vipoo van natuurlijk essentiële oliën.

V.I.Poo online bestellen bij Drogistplein.nl

Dit toiletparfum is nu online te bestellen op Drogistplein.nl en verkrijgbaar in vier aangename geuren:

V.IPoo Queen of Fruits en King Lemon zijn beide lekker fruitig van geur terwijl V.I.Poo Prince of Mint een frisse mintgeur bevat. Air Wick V.I.Poo Princess Rose is speciaal voor de prinsesjes onder ons en heeft een ietswat zoete geur.

Bestel V.IPoo nu online bij Drogistplein.nl. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Bestel je daarnaast voor €25,- of meer dan betaal je geen verzendkosten. 

|