Venamed

Venamed biedt natuurlijke voedingssupplementen die een toevoeging bieden op de natuurlijke voeding. Met haar jarenlange ervaring kan Venamed kwalitatief goede producten aanbieden met een unieke samenstelling.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Venamed Symbion Forte
Venamed Symbion Forte
60 vegacapsules
(0)
8% korting
33,50 (adviesprijs) 30,82
Bekijk product: Venamed Symbion Forte

Venamed

Venamed staat voor natuurlijke geneeskunde en is daarnaast ook een speicalist op het gebied van natuurlijke gezondheidsproducten. Met haar jarenlange ervaring heeft Venamed kwalitatief goede producten weten te produceren en op de markt te brengen. De voedingssupplementen van Venamed onderscheiden zichzelf met de unieke en doordachte samenstellingen. 

Venamed producten

Venamed heeft diverse voedingssupplementen die een toevoeging bieden op de natuurlijke voeding. Een van deze voedingssupplementen is Venamed Symbion Forte die ondersteuning bied voor ee gezonde darmflora. Een ander voedingssupplement van Venamed is Candiplex. Candiplex bestaat onder andere uit Alsemkruid die de weerstand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogd. Door deze werking kan Candiplex net als Symbion Forte een bijdrage leveren aan het versterken van de darmflora. 

Let op!

Dit zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Venamed kopen op Plein

De voedingssupplementen van Venamed koop je op Plein. Bekijk het assortiment aan natuurlijke voedingssupplementen van Venamed op Plein. Altijd snel in huis!