Kerstinkopen doen dit weekend? Nu met 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je BIJNAKERST18 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Vileda

Vileda staat voor netheid en gebruikscomfort. Vileda ontwikkeld producten van zeer goede kwaliteit en die ergonomisch verantwoord zijn. Voor het besparen van tijd in het huishouden koop je de producten van Vileda online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Vileda

Vileda staat voor netheid en gebruikscomfort. Vileda bestaat al sinds 1948 en biedt producten die helpen bij het dagelijkse onderhoud van je woning. Bij Vileda vindt je alle duurzame schoonmaakproducten voor het huis, zoals moppen, vloerwissers, dweilen, stofdoeken en meer! Het assortiment van Vileda bestaat uit producten van topkwaliteit. Vileda innoveert snel en de producten zijn gemaakt van duurzame grondstoffen met een ergonomisch design. 

Vileda vindt gezondheid en veiligheid een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de producten: er gaat heel wat aandacht naar hun ergonomie. Zo voorkomen de uitschuifbare stelen van de systemen (zoals de UltraMax-vloerwisser) rugklachten veroorzaakt door een slechte houding tijdens het schoonmaken. En met de handige pedaalsystemen kan de mop uitgewringd worden zonder voorover te hoeven buigen. Met Vileda bespaar je tijd in het huishouden en kun je lekker genieten!

Vileda bij Plein

De producten van Vileda bestel je gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis!

|