Weleda

100% natuurlijke verzorging met WELEDA. Sinds 1921 ontwikkelt WELEDA verzorgingsproducten, zelfzorgproducten en geneesmiddelen. Het NATRUE-kwaliteitslabel garandeert 100% natuurlijke ingrediënten in alle WELEDA verzorgingsproducten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Weleda Aroma Shower Douchecrème Relax
Weleda Aroma Shower Douchecrème Relax
200 ml
Morgen in huis
Weleda Rozemarijn Revitaliserende Haarlotion
Weleda Rozemarijn Revitaliserende Haarlotion
100 ml
Morgen in huis 12% korting
Weleda Lavendel  Ontspanningsbad
Weleda Lavendel Ontspanningsbad
200 ml
Morgen in huis
Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie
Weleda Lavendel Ontspannende Body Olie
100 ml
Morgen in huis 25% korting
Weleda Rozemarijn Activeringsbad
Weleda Rozemarijn Activeringsbad
200 ml
Morgen in huis 25% korting

WELEDA

WELEDA ontwikkelt al sinds 1921 heerlijke én eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verzorgingsproducten die goed zijn voor jou en voor de wereld. Alle WELEDA producten worden op een duurzame manier gemaakt en bevatten uitsluitend pure ingrediënten waar bovendien een eerlijke prijs voor wordt betaald aan de telers.

WELEDA producten

De filosofie van WELEDA is simpel: ‘in harmonie met mens en natuur’. De ingrediënten in alle WELEDA producten zijn 100% natuurlijk en waar mogelijk van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit. WELEDA maakt in haar producten altijd gebruik van planten. In alle WELEDA producten (verzorgingsproducten, zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen) spelen planten de hoofdrol en maakt WELEDA dankbaar gebruik van hun unieke eigenschappen. Uiteraard zijn alle producten dierproefvrij.

Daarnaast worden alle ingrediënten op duurzame wijze geteeld en verwerkt en werkt WELEDA nauw samen telers en boeren over de hele wereld waarmee ze langdurige samenwerkingen aangaan. Zo helpt WELEDA traditionele boerenbedrijven over te schakelen op biologische, duurzame landbouw. Ze sluiten fair trade-overeenkomsten en zorgen voor een win-winsituatie: de teler heeft een gegarandeerd afzet en WELEDA is verzekerd van hoogwaardige ingrediënten voor de producten.

WELEDA Baby

Speciaal voor de allerkleinsten heeft WELEDA een verzorgingslijn voor baby’s geïntroduceerd. WELEDA Baby voor de normale huid en WELEDA Baby Sensitive voor de gevoelige huid. WELEDA Baby voor de normale huid bevat Calendula en beschermt de tere huid van je baby. De verzorgingsproducten bevatten extracten van goudsbloem en kamille en verzachten de babyhuid. De huidvriendelijke wolwas beschermt bovendien tegen uitdrogen.

Heeft je baby een gevoelige huid? Dan is WELEDA Baby Sensitive absoluut een aanrader. De producten uit deze lijn bevatten extracten van biologische Witte Malva en driekleurig viooltjes. Deze verzachten de (zeer) gevoelige huid. Biologische sesam- en kokosolie ondersteunen bovendien de natuurlijke beschermfunctie van je baby’s huidje.

WELEDA aanbieding

Op zoek naar de producten van WELEDA? Op Plein.nl vind je altijd aanbiedingen en scherpe acties van WELEDA. Kies ook voor de natuurlijke verzorging van WELEDA. Omdat nu eenmaal niets beter voelt dan jezelf en je dierbaren te verzorgen met pure, natuurlijke cosmetica zonder synthetische toevoegingen.

WELEDA kopen op Plein

Het complete assortiment WELEDA producten vind je online bij Plein. Van de bestseller WELEDA skin food en deodorant tot WELEDA shampoo. Je vindt het allemaal voordelig online op Plein. Bestel nu snel jouw favoriete WELEDA producten en ontvang je bestelling snel in huis!