Wiertz

Wiertz bijenwas bestaat al sinds 1922 en wordt al generaties lang gemaakt door de familie Wiertz. Voor alle meubels die een opknap beurt kunnen gebruiken. Wiertz bijenwas verzorgt, reinigt en geeft een natuurlijke tint aan jouw meubels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Wiertz Tegelwas Zwart
Wiertz Tegelwas Zwart
300 ml
(0)
Donderdag in huis
23% korting
7,15 (adviesprijs) 5,49
Bekijk product: Wiertz Tegelwas Zwart

Wiertz

Wiertz bijenwas bestaat al sinds 1922 en wordt al generaties lang gemaakt door de familie Wiertz en miljoenen bijen uit de bloemrijkste landen. Met de producten van Wiertz geef jij je meubels een goede opknap beurt. Ze worden namelijk verzorgt en gereinigd. Een natuurlijk product perfect voor jouw meubels.

Bij Plein hebben we de volgende producten van Wiertz in het assortiment:

Wiertz Bijenwas

De Wiertz Bijenwas is een antiekwas op cremabasis en geschikt om alle houtsoorten weer tot leven te brengen. Voor elke meubel die een opknap kan gebruiken. Wierts Bijenwas verzorgt en reinigt je meubels en geeft het hout weer een donkere tint. De Bijenwas is te verkrijgen in:

  • Wiertz Bijenwas Bruin.
  • Wiertz Bijenwas Blanc.

Wiertz Antiekwas

De Wiertz Antiekwas is het perfecte product voor de restauratie en onderhoud van al je oude en antieke meubels. Het geeft ze een goede opknapbeurt en geeft een natuurlijke bescherming en verzorging aan ongelakte meubels. De Wiertz Antiekwas is te verkrijgen in 4 varianten:

  • Wiertz Antiekwas Naturel/Geel.
  • Wiertz Antiekwas Blanc/Wit.
  • Wiertz Antiekwas White Wash.
  • Wiertz Antiekwas Bruin.

Wiertz Tegelwas Zwart

De Wierts Tegelwas is goed te gebruiken voor het onderhoud van je donkere natuurstenen vloeren of vensterbanken. Ze krijgen weer een mooie warme glans en zijn ze waterwerend.

Wiertz Leerwas

De Wiertz Leerwas is perfect voor je leren meubels. Het geeft het leer voeding, een natuurlijke glans en bevordert de soepelheid van jouw leren meubels, bekleding of tassen. Daarnaast is de Wiertz Leerwas ook te gebruiken voor schapen- en geitenleer. De leerwas is te verkrijgen in:

  • Wierts Leerwas Blanc.
  • Wierts Leerwas Bruin.

Wiertz Meubelolie Donker

De Wiertz Meubelolie geeft op basis van natuurlijke plantenoliën je meubels voeding en een verzorgende uitstraling. Het herstelt lichte krassen, watervlekken en is te gebruiken op oppervlakten die behandeld zijn met lak, beits olie of was.

Wiertz kopen bij Plein

Wiertz kopen doe je bij Plein. Op Plein vind je het complete assortiment van Wiertz. Je vind alle Wiertz producten voordelig op Plein. Altijd snel in huis!