Probiotica Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Probiotica voor de mond

De gezonde bacterie die een positief effect op de gezondheid heeft. Op Plein.nl vind je een groot aanbod van probiotica van diverse merken.

De combinatie van gezond eten, tanden poetsen, raggen en mondprobiotica hebben een positief effect op het gebit en de mondflora. De ontwikkelingen met betrekking tot Probiotica gaan razendsnel. Er vinden steeds meer  onderzoeken plaats waaruit de positieve gezondheidseffecten naar boven komen. Stond voorheen alleen de positieve werking van Probiotica op de darmen in de schijnwerpers, nu is ook het nut van mondprobiotica ontdekt.

Wat is Probiotica?

Probiotica zijn levende goedaardige bacteriestammen die een positieve werking hebben op de darmflora. Een goede darmflora is van belang voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de bacteriën in Probiotica de gezondheid bevorderen. Overigens zijn niet alle bacteriën Probiotica, daarvoor moeten ze wel aan een aantal eisen voldoen:

• Ze moeten levend de darmen bereiken.

• Het gezondheidseffect moet wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Mondprobiotica

Via onze mond komen de goede en slechte bacteriën in ons lichaam. Het is de kunst om in je mond net als in je darmen de populatie aan goede bacteriën sterk te houden, zodat de schadelijke bacteriën geen schijn van kans krijgen om in de meerderheid te komen. 

De combinatie van gezond eten, tanden poetsen, raggen en mondprobiotica hebben een positief effect op het gebit en de mondflora. Niet alleen verklein je de kans op gaatjes maar het kan ook de kwaliteit van je adem verbeteren. 

Probiotica online kopen

Op Plein.nl vind je een breed assortiment met probiotica. Ontdek nu jouw favoriete probiotica en bestel direct voordelig online. Vragen over jouw product? Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt hen al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl of bellen op 088-8000 200.

|